Haberler

Arzu Yıldırım Gözyaşları İçinden Son Yolculuğuna Uğurlandı

- Oğlu Batuhan Anneannesine Sarılarak Ağladı

- OĞLU BATUHAN ANNEANNESİNE SARILARAK AĞLADI

* Birlikte yasadigi Mustafa Mehmet Cilingir tarafindan dün sabah evinden çıktıktan sonra, kurşun yağmuruna tutulan 33 yaşındaki Arzu Yıldırım son yolculuğuna uğurlandı.

* Mecidiyeköy Merkez Camisinde kılınan cenaze namazına eski eşi Tekin Demirtaş'tan olan oğlu Batuhan Demirtaş da geldi. Batuhan annesinin acısını anneannesine sarılarak dindirmeye çalıştı.

ESKİ EŞİNDEN BEŞ SENE ÖNCE BOŞANDI

Beş sene önce eşi Tekin Demirtaş'tan boşanan Arzu Yıldırım aynı iş yerinde çalıştığı Mustafa Metin Cilingir ile birlikte yaşamaya başladı. Çilingir'den 2009 yılında Mehmet adlı bir oğlu olan Yıldırım, Çilingir ile sorunlar yaşamaya başladı. Yıldırım dün sabah evinden çıktıktan sonra Mustafa Metin Çilingir'in silahından çıkan kurşunların hedefi oldu. Hayatını kaybeden 33 yaşındaki iki çocuk annesi Arzu Yıldırım bugün gözyaşları içinde son yolcululuğuna uğurlandı.

CENAZEYİ ESKİ EŞİ VE KARDEŞİ ALDI

Haberi alüminyum doğrama işi icin bulunduğu Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de alan eski eş Tekin Demirtaş, eski karısının cenazesini almak için Zincirlikuyu'daki gasilhaneye geldi. Gasilhanede Yıldırım'ın erkek kardeşi Ayhan Yıldırım ve ailenin yakınları da hazır bulundu.Yıldırım'ın cenazesi öğle saatlerinde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki gasilhaneden alındıktan sonra helallik için baba evine götürüldü. Mecidiyeköy'deki baba evine gelen Arzu Yıldırım'in cenazesini baba Mehmet Yıldırım ile anne Mevlüde Yıldırım karşıladı. Anne Mevlüde Yıldırım'ın ayakta durmakta güçlük çektiği dikkat çekerken, komşularının kollarına girdiği baba Mehmet Yıldırım ise,

kızı Arzu için gözyaşı döktü.

BATUHAN ANNEANNESİNE SARlLARAK AĞLADI

Cenaze helallik alınmasının ardından namazın kılınacağı Mecidiyeköy Merkez Camiine getirildi. Cenaze namazı öncesi Arzu Yıldırım'ın eski eşi Tekin Demirtaş'tan olan oğlu 13 yaşındaki Batuhan Yıldırım da babasıyla camiye geldi. Bir süre babasıyla oturan Batuhan daha sonra anneannesi Mevlüde Yıldırım'in yanına giderek sarıldı ve uzun süre ağladı. Batuhan dayısı ve dedesinin yanına da gitti. Gözyaşlarına boğulan Batuhan, daha sonra babası tarafından camiden çıkarıldı. Eski eş Tekin Demirtaş da eski kayınvalidesine sarılarak, taziyede bulundu. Cenaze namazı öncesi kardeşi Ayhan Yildirim ise, ablasının tabutunun uzun süre başında ağladı. Acılı baba Mehmet Yıldırım namaz öncesi kızının tabutunun başında giderek, " Kızım Arzu " diyerek kızına seslendi. Baba Yıldırım gözyaşları içinde kızının tabutuna son kez dokundu. Acılı baba Mehmet Yıldırım cenaze namazı boyunca ayakta durmakta güçlük çekti. Cenaze namazını kıldıran imam ise Arzu Yıldırım'ın kurban gittiği cinayete işaret ederek, " Allah cümlemizi bu canilikten muhafaza eylesin." diye dua etti. Cenaze namazı sonrası Arzu Yıldırım'ın cenazesi omuzlara alınarak, camiden çıkarıldı ve cenaze aracına konuldu. 33 yaşında hayatını kabeden ve ardında iki çocuk ve acılı bir aile bırakan Arzu Yıldırım'ın cenazesi Mecidiyeköy Merkez Camisinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Hasdal Mezarlığına götürüldü.

GEÇİLEN GÖRÜNTÜLER

---------

- Gasilhaneden detay

- Eski eşinden detay ( Gözlüklü-kel)

- Kardeşinden detay ( Siyah kadife ceketli beyaz gömlekli)

- Cenazenin gasilhaneden cikisi

- Cenazenine eve getirilmesi

- Helallik alınması

- Baba ile annesinin görüntüsü

- Camiden detay

- Eski eşi ve oğlundan detay

EK GÖRÜNTÜ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title