Haberler

Argande, Kadınlar Günü'nde Markafoni'de!

Güncelleme:

Argande, Sema Şimşek'in sunumuyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde www.markafoni.com'da!

Anadolu'ya has otantik kumaşlar ve özgün motifler ile ünlü Türk tasarımcılarının modern çizgilerinin bir araya geldiği ürünler, Argande markasının yüzlerinden, güzel model Sema Şimşek'in sunumu ve çok özel indirimlerle 8-9 Mart tarihleri arasında markafoni'de!

Moda dünyasının vitrini markafoni, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde adını Mezopotamya topraklarında hüküm sürmüş Kommagene Krallığı'nın tek tanrıçasından alan Argande'yi ağırlıyor. markafoni, "GAP Bölgesinde Kadının Güçlendirilmesinde Yenilikler Projesi" kapsamında yaratılan Argande markasının ana destekçilerinden biri olarak kampanyadan elde edilen geliri Argande'ye aktaracak.

Argande, moda tasarımcısı Hatice Gökçe koordinatörlüğünde Hakan Yıldırım, Rojin Aslı Polat, Alex Akimoğlu, Gamze Saraçoğlu, Özgür Masur, Simay Bülbül, Deniz Yeğin, Ezra Tuba Çetin, Banu Bora, Aida Pekin, Mehtap Elaidi, Zeynep Tosun, Günseli Türkay, Gül Ağış, Bige Ökten, Rana Canok ve Berna Canok gibi önde gelen

tasarımcılar tarafından tasarlanıyor ve Güneydoğulu kadınlar tarafından üretiliyor. Argande tasarımlarında Anadolu'ya has, hiçbir sentetik madde içermeyen ve el dokuma tezgahlarında dokunan, Osmanlı padişahları tarafından elbise diktirilen "Kutnu Kumaşı" gibi otantik kumaşlar ve özgün motifler, modern tasarımlarla kullanılıyor.

Argande markasının 2012 Yaz koleksiyonu, Eylül 2011'de gerçekleşen Istanbul Fashion Week'te de tanıtılmış ve modaseverlerden büyük ilgi görmüştü. markafoni 4. kez Online Fashion Sponsorluğunu üstlendiği Istanbul Fashion Week'te standını ziyaret edenlere Argande markasına ait hoş bir ürünü hediye ederek ziyaretçileri mutlu etmiş ve markanın tanıtımına da katkı sağlamıştı. Argande markasının ana destekçilerinden markafoni, Argande'yi desteklemeye ve daha geniş kitlelerle buluşturmak için çalışmalar yapmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sema Şimşek Moda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title