Haberler

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, çalışmalarıyla göz dolduruyor

Güncelleme:

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Karagöl mahallesinde bir kütük duvarlı çocuk oyun parkının yapımına başlandığını ifade ederek, şehrin yol, kaldırım, alt yapı, park ve bahçelerde de çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi. Yapılan çalışmalarla vatandaşlardan olumlu tepkiler alındığını belirten Başkan Demir, Ardahan'ı geleceğe taşımak ve güzelleştirmek için çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan'da çalışmalarıyla göz doldurmaya devam ediyor.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Karagöl mahallesinde bir kütük duvarlı çocuk oyun parkının yapımına başlandığını ifade ederek, şehrin yol, kaldırım, alt yapı, park ve bahçelerde de çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.

Başkan Demir, "Yapılan çalışmalarla vatandaşlardan olumlu tepkiler alıyoruz. Bu da bizleri mutlu ediyor. Umudun şehri Ardahan'a daha fazlasını yapmak istiyoruz. Her gün Ardahan biraz daha gelişiyor ve güzelleşiyor. Biz Ardahan'ı geleceğe taşıyor ve inşa ediyoruz. Hep birlikte etmeğe de devam edeceğiz" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Faruk Demir Ardahan Çocuk İnşaat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title