Haberler

ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI KAVGASINDA BABA İLE OĞLU TUTUKLANDI

Güncelleme:

SAMSUN'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle akraba olan aile fertleri arasında çıkan, Yusuf Taflan'ın (64) ağır yaralandığı, dini nikahla birlikte yaşadığı Fatma Özenç'in (59) ise hayatını kaybettiği silahlı kavgada gözaltına alınan Aydın Taflan (42) ile oğlu Bahadır Taflan (22), tutuklandı.

SAMSUN'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle akraba olan aile fertleri arasında çıkan, Yusuf Taflan'ın (64) ağır yaralandığı, dini nikahla birlikte yaşadığı Fatma Özenç'in (59) ise hayatını kaybettiği silahlı kavgada gözaltına alınan Aydın Taflan (42) ile oğlu Bahadır Taflan (22), tutuklandı.

Olay, pazar günü öğle saatlerinde İlkadım ilçesi Kapaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olan Yusuf Taflan ile akrabaları Aydın Taflan, kardeşi Recep Taflan (38) ve oğlu Bahadır Taflan arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada taraflar birbirlerine tabanca ve av tüfeğiyle ateş etti. Çıkan çatışmada Yusuf Taflan ve dini nikahla birlikte yaşadığı 2 çocuk annesi Fatma Özenç, ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Fatma Özenç, tüm çabalara karşın kurtarılamadı. Ameliyat edilen Yusuf Taflan'ın da sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Olayın ardından jandarma tarafından gözaltına alınan Aydın, Recep ve Bahadır Taflan, işlemlerinin ardından Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Aydın Taflan ile oğlu Bahadır Taflan tutuklandı, Recep Taflan ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İlkadım Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title