Haberler

"Arada" Filmi İlk Kez !F İstanbul'da!

Güncelleme:

Türkiye'nin ilk punk filmi olarak gösterilen ARADA, İstanbul'u terk etmek isteyen Ozan'ın (Burak Deniz) bir günde başından geçenleri perdeye taşıyor.

Mu Tunç​'un yazıp - yönettiği; başrollerinde Burak Deniz ve Büşra Develi​'nin rol aldığı ARADA filmi, Türkiye'deki ilk gösterimini 15 Şubat'ta başlayacak 17. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'​nde yapacak.

ARADA hurdalıkta yer alan çılgın rave partilerinden nargile kafelere kadar birçok mekanda Istanbul'un gizemli yeraltı kültürlerini resmediyor. Mu Tunç'un ilk yönetmenlik denemesi olan ARADA, ünlü oyuncu Burak

Deniz'in de beyaz perdedeki ilk filmi olarak dikkat çekiyor. Rue de Pera Films​'in yapımcılığında çekilen ARADA filmi, yönetmenin gerçek aile hikayesinden esinleniyor.Ayrıca film'de; Selim Bayraktar,​ Deniz Celiloğlu​, Ceren Moray​, Seda Akman​, Cem Başeskioğlu​, Eriş Akman​, Yüksel Ünal ​gibi önemli oyuncu kadrosuyla birlikte İstanbul'lu birçok genç ARADA filminde yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Burak Deniz Türkiye Develi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title