Haberler

Antalya Kamuoyundan Özür Diledi, 'Komplo' Dedi Kamuoyundan Özür Diledi, 'Komplo' Dedi

Antalya'da, merkeze bağlı Duacı Köyü'ndeki köpek eğitim merkezine eğitim amaçlı bırakılan köpeklere dayak atılması olayına ilişkin işyeri sahibi Tayfun Acar kamuoyundan özür diledi, ruhsatsız rakip bir firmanın gönderdiği iki elemanın komplosu...

Antalya'da, merkeze bağlı Duacı Köyü'ndeki köpek eğitim merkezine eğitim amaçlı bırakılan köpeklere dayak atılması olayına ilişkin işyeri sahibi Tayfun Acar kamuoyundan özür diledi, ruhsatsız rakip bir firmanın gönderdiği iki elemanın komplosu olduğunu öne sürdü.

Duacı Köyü'ndeki bir köpek eğitim ve pansiyon merkezinde iki çalışanın sürekli küfrederek tekme, tokat ve demir sopayla köpeklere vurmasına ilişkin görüntülerin ortaya çıkması üzerine eğitim merkezinde köpeği bulunan birçok kişi hayvanlarını geri alırken, Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de inceleme başlattı.

Köpeklerin dövüldüğü görüntülerin rakip bir firmanın komplosu olduğunu öne süren eğitim merkezinin sahibi Tayfun Acar, şunları söyledi

Yaşanan süreç çok üzücü, tarifi imkansız. Bu iki elemanı internet ilanı yoluyla almıştık. Lara bölgesinde 6 yıldır ruhsatsız olarak çalışan bir tesisten buraya yerleştirilen personelmiş. Bu personel benim olmadığım bir anda video çekimleri yapmış. Konu duyulmadan önce iki personel de aynı anda ayrıldı. Tüm kamuoyundan firmam adına çok özür diliyorum. 13 yıllık bir firma, dişiyle tırnağıyla gelmiş ve yeni yasayla birlikte eğitim yapabilecek tek tesis burası.

Acar, görüntülerdeki iki çalışanın da aynı anda işe başlatıldığı ve 1 hafta gibi bir süre çalıştıktan sonra aynı anda ayrıldıklarını belirtti. Acar, ruhsatsız çalıştığı için şikayet ettiği rakip firmanın sahiplerinin kendisini arayarak, 'Senin yanına yerleştirdiğimiz personel bizim personelimizdi, videoları biz çektirdik. Orayı kapatacaksın' gibi tehditlerde bulundu diye konuştu.

Eğitim merkezinde köpeği bulunan Antalyalı işadamı Cihan Bulut ve eşi, haber sonrası merkeze geldi. Merkezde verilen eğitimden memnun olduklarını belirten Cihan Bulut, görüntülere ilişkin yorum yapmasının ise doğru olmayacağını dile getirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cihan Bulut Antalya Kepez Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title