Haberler

Antalya Expo'da Coşkun Sabah ve Orhan Hakalmaz Konseri

Fantezi müziğin güçlü sesi Coşkun Sabah ile Türk Halk müziği sanatçısı Orhan Hakalmaz, EXPO 2016'da konser verdi.

Fantezi müziğin güçlü sesi Coşkun Sabah ile Türk Halk müziği sanatçısı Orhan Hakalmaz, EXPO 2016'da konser verdi.

EXPO 2016 Antalya'da, yerli konserler serisi kapsamında Coşkun Sabah ve halk müziğinin güçlü sesi Orhan Hakalmaz, Turkcell Büyük Amfi Tiyatro'da konser verdi. Sunuculuğunu Işıl Açıkkar'ın yaptığı gecede sahneye ilk olarak Orhan Hakalmaz çıktı. Hakalmaz konsere Aşık Mahsuni Şerif'in 'Dumanlı Dumanlı Oy Bizim Eller' türküsüyle başladı. Hakalmaz gece boyunca 'Ölüm Allah'ın Emri Ayrılık Olmasaydı', 'Bugün Dost Yaralanmış', Ah Yalan Dünyada', 'Bahçe Duvarından Aştım' başta olmak üzere çok sayıda türküyü sevenleriyle birlikte seslendirdi. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Orhan Hakalmaz konserini 'Hoşgelişler Ola' türküsüyle bitirdi.

COŞKUN SABAH İLE ANILARA YOLCULUK

Hakalmaz'ın ardından sahneye çıkan sanatçı Coşkun Sabah ise konsere 'Aşığım Sana' isimli şarkısıyla başladı. Sabah, konserinde 'Anılar', 'Hatıram Olsun', 'Baharı Bekleyen Kumrular Gibi' sevilen şarkılarını da hayranlarıyla birlikte söyledi. Şarkılarını kendisiyle özdeşleşen uduyla seslendiren Coşkun Sabah, unutulmaz bir gece yaşattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhan Hakalmaz Coşkun Sabah Antalya Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title