Haberler

Antalya - Eski Genel Başkanı Deniz Baykal´In Memleketinde Coşkuyla Karşılandı Kılıçdaroğlu Antalya Da

İki Günlük Program İçin Antalya'ya Gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Havalimanı'nda Yaklaşık 1000 Kişilik Kalabalık Coşkuyla Karşıladı.

İKİ günlük program için Antalya'ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Havalimanı'nda yaklaşık 1000 kişilik kalabalık coşkuyla karşıladı.

Partinin Antalya'daki Deniz Baykal muhalifi iki ismin de yer aldığı karşılamada Türkiye haritası üzerine "O bizim Kemal" yazılı afiş dikkat çekti.

Kemal Kılıçdaroğlu, ilk kez "CHP Genel Başkanı" sıfatıyla Deniz Baykal'ın memleketi Antalya'ya geldi. Beraberindeki Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Süha Okay ile birlikte saat 10.30'da Antalya Havalimanı'na gelen Kılıçdaroğlu, VIP kapısından çıktığı anda izdiham yaşandı, korumaları ezilme tehlikesi geçirdi. Kılıçdaroğlu'nu Antalya Havalimanı'nda yaklaşık 1000 kişilik kalabalık karşıladı. Yüzlerce CHP bayrağı ve pankartlarla karşılanan Kılıçdaroğlu için Antalya'da oluşan "Gandi Gönüllüleri" ve "Gandi Sevdalıları" adlı iki grubun üyeleri de karşılamada ilginç pankartlarla yer aldı. Gandi Gönüllüleri, "Kemal'in önderliğinde halkın CHP'sinde, zafer günleri yaklaşıyor. Barış, kardeşlik, özgürlük türküleri söylemek için geliyoruz" yazılı pankart açarken, Gandi Sevdalıları'nın ise, "Haramilerin saltanatını yıkmak için geliyoruz" yazılı pankartta Kılıçdaroğlu'nun soyadını yanlış yazdıkları, (d) harfi yerine (t) kullandıkları görüldü. VIP Salonu önünde dev boyutlarda Türkiye haritası üzerinde Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının bulunduğu "O bizim Kemal" yazılı afiş dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu Antalya milletvekilleri Osman Kaptan, Atilla Emek, Tayfun Süner ve Hüsnü Çöllü ile Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner, İl Başkanı Özer Ülken, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Döşemealtı Başkanı Nurettin Tursun karşıladı. Karşılamada partinin Antalya'daki muhalif iki ismi, bir dönem Deniz Baykal'a karşı 'çoban ateşi' yaktığını söyleyen Antalya Büyükşehir eski Belediye Başkanı Bekir Kumbul ile eski il başkanı Ümit Uysal da yer aldı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, bir dönem Antalya milletvekilliği için DP ve MHP'den adaylığı konuşulan

Kumbul'u parti otobüsüne aldı.

Partililerin "Halkın umudu Kılıçdaroğlu" sloganları arasında otobüse binen Kemal Kılıçdaroğlu Antalya'daki ilk mitingini yapacağı Alanya İlçesi'ne geçti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title