Haberler

Özel harekat 5 saatte ikna etti! Annesini metal çubukla dövüp, balkondan atmaya kalktı

Güncelleme:

Antalya'da psikolojik sorunları olduğu belirtilen E.Ç. oturdukları evin balkonunda annesi Vasviye Ç.'yi metal çubukla dövüp, aşağıya atmaya kalkıştı. Yaklaşık 5 saatin sonunda özel harekat polislerinin kapıyı çilingire açtırarak eve girmesinin ardından balkondan sarkan E.Ç., kendisini itfaiye brandasının üzerine bıraktı.

Bu sabah saat 09.00 sıralarında Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi'nde, 5 katlı apartmanın 2'nci katında oturan E.Ç. balkonda annesi Vasviye Ç.'yi metal çubukla dövüp aşağı atmaya çalıştı.

PSİKOLOJİK SORUNLARI OLDUĞU İÇİN DOTKORLUĞU BIRAKMIŞ

İhbar üzerine adrese polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen polis ekiplerine kapıyı açmayan E.Ç., annesi Vasviye Ç.'yi balkonda alıkoyarak, bazı kitapları ve eşyaları aşağı attı. Doktor olduğu ve psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle bir süredir mesleğini yapamadığı ifade edilen E.Ç., zaman zaman balkon demirlerine çıkarak kendini sarkıttı.

Annesini metal çubukla dövüp, balkondan atmak istedi

5 SAAT SONUNDA KURTARILDI

Çağırılan özel harekat polisleri 5 saatin sonunda kapıyı çilingire açtırarak içeri girdi. E.Ç., 2'nci kat balkonundan birinci katın pencere demirlerine bastı. Burada bir süre bekleyen E.Ç., üst kata çıkamayınca kendisini itfaiyenin şişme brandası üzerine bıraktı.

Annesini metal çubukla dövüp, balkondan atmak istedi

"SÖYLEYECEK SÖZ YOK"

Gözaltına alınan E.Ç., Fatih Polis Merkezi'ne götürüldü. Vasviye Ç. ise sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürüldü. Oğlunun eşinden ayrıldığı için bunalıma girdiğini söyleyen Vasviye Ç., "Söyleyecek söz yok" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İtfaiye Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (12)

Vatan Daş:

Böyle insanları direk halkın eline teslim edeceksin linç edilsin. Yada elleri kesilsin. Bir ana ya el kaldırmak ne büyük bir günah.

144
62
yanıtYanıtla
Boş Yapma Kardeş:

Bu senin söylediğin adalet değil. Ayrıca başlıkta şahsın psikolojik problemleri olduğu yazıyor.

yanıt22
yanıt18
Zafer yılmaz :

Boş Yapma Kardeş: herkesin psikolojik sorunu var. doktorlar içeri atmamışsa, gidip anneye en değerli varlığa el kaldıracak öylemi ?, bu tarz insan bile denmeyecek bozuntularınada adaletimi eşleştireceksin sen. bir vicdanın yarım mı kaldı senin yoksa.?

yanıt45
yanıt22
Serkan Inam:

çocuk okumaktan contayı yakmış olabilir.doktor mühendis yapmak okutmak önemli ama vicdanlı merhametli çocuklar yetiştirmek daha önemli

166
8
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Sizin gibi insanlarla ugrasmaktsn olmasin????

yanıt0
yanıt3
Ahmet AKGÜL:

oyyy annem.. görüyonuz mu imtihanın ağırlığını. doğur büyüt her sıkıntıyı çek. sonuç çok acı. Allah cc yar ve yardımcısı olsun.

158
6
yanıtYanıtla
Baturalp OSMANOGLU:

Ya ne psikolojik sorunu bu meth bağımlısı içip içip kafayı yiyor şizofren olmuş artık Allah yardım etsin

5
1
yanıtYanıtla
Arda Yıldız:

Bunu gönderin 30 suriyeli alın memlekete daha faydalı olur.

0
5
yanıtYanıtla
KARA MURAT :

AAH AH VİKİNG DAMARI İŞTE

0
2
yanıtYanıtla
koray hüseyin kılıç:

çok tatlı bir çocuğa benziyor

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title