Haberler

Ankara Ziraat Türkiye Kupası Final'ine Hazır

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, 19 Mayıs Stadyumu'nda yarın Bursaspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Final karşılaşmasının sağlıklı, güvenli ve uluslararası kurallara uygun geçmesi için gerekli tertip ve tedbirlerin...

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, 19 Mayıs Stadyumu'nda yarın Bursaspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Final karşılaşmasının sağlıklı, güvenli ve uluslararası kurallara uygun geçmesi için gerekli tertip ve tedbirlerin uygulanmasında her kademedeki personelin görevlerini üstün hizmet ve sorumluluk anlayışı içerisinde yerine getireceğini belirtti Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, 19 Mayıs Stadyumu'nda yarın Bursaspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Final karşılaşmasının sağlıklı, güvenli ve uluslararası kurallara uygun geçmesi için gerekli tertip ve tedbirlerin uygulanmasında her kademedeki personelin görevlerini üstün hizmet ve sorumluluk anlayışı içerisinde yerine getireceğini belirtti.

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda yarın Bursaspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Final karşılaşması öncesi, İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı valilikte yapıldı.

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel Başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Vali Yardımcısı M.Fahri Aykırı, Vali Yardımcısı Mustafa Tapsız, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ali Osman Gürcan, İl Emniyet Müdür Vekili Oktay Keskin, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. M.Akif Güleç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr.Burhan Başoğlu, İl Emniyet Müdür Yardımcısı M.Murat Şahin, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Serdar Ufuk Seyhan, Türkiye Futbol Federasyonu Temsilcisi Ufuk Şepik, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Barış Topçu, Jandarma Binbaşı Fuat Aytun, Emniyet Amiri Mehmet Ali Yurtsever ile diğer yetkililer katıldı.

Vali Yüksel, toplantıda yaptığı konuşmada; sporun sadece bir yarış değil, bir ülkenin uygarlık ve kültür seviyesini tüm aleme gösterme olayı olduğunu belirterek, "Spor, millet olma bağlarını kuvvetlendirir ve gelecek nesli şuurlandıracak spordan daha kuvvetli vasıta yoktur. Spor; toplumsal ortak paydadır, ortak akıldır, kitlelerin buluşma noktasıdır" diye konuştu.

Yüksel, 6222 Sayılı Spor Müsabakalarında Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun uyarınca Ankara ilinde yapılacak her türlü sportif müsabakalarda olduğu gibi bu final karşılaşmasının da sağlıklı, güvenli ve uluslararası kurallara uygun geçmesi için gerekli tertip ve tedbirlerin uygulanmasında herhangi bir aksaklığa meydan verilmeden, başta birimlerin üst yöneticileri olmak üzere her kademedeki personelin görevlerini üstün hizmet ve sorumluluk anlayışı içerisinde yerine getireceklerini ve uygulamanın birim üst yöneticileri tarafından da bizzat takibinin yapılacağını belirtti. Yüksel ayrıca kulüplere, yöneticilerine, sporculara ve taraftarlara da başarılar diledi. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Alaaddin Yüksel Türkiye Kupası Bursaspor 19 Mayıs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title