Haberler

Ankara valisi, tarihi Yeşilyurt konaklarını inceledi

Güncelleme:

Tarihi Yeşilyurt Konaklarında incelemelerde bulunan Ankara Valisi Vasip Şahin, " Yeşilyurt'u çok değişmiş ve güzelleşmiş gördüm. Tarihi Yeşilyurt Konaklarını çok beğendim, Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve ekiplerini tebrik ederim." diye konuştu.

Ankara Valisi Vasip Şahin ile Malatya Valisi Aydın Baruş'u Tarihi Yeşilyurt Konaklarında misafir eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, bölgenin kültürü, medeniyeti ve yöresel lezzetlerinin tanıtımı için kurulan konaklar ve müzelerin yanı sıra bölgede devam eden kültürel yatırımlar hakkında detaylı bilgiler paylaştı.

Mahmut Çalık&Ahmet Çalık Tekstil Müzesi, Gastronomi Konağı, Yeşilyurt Mutfağı, Yeşilyurt Pastanesi, Kahve Konağı, Butik Otel ve Kent Belleğini gezerek Yeşilyurt'un tarihsel ve kültürel zenginliklerini yansıtan mekanları inceleyen Ankara Valisi Vasip Şahin, Yeşilyurt Belediyesinin kültürel yatırımlara örneklik teşkil edecek güzel hizmetlerde bulunduğunu söyledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'a hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sunan Ankara Valisi Vasip Şahin, " Malatya Valiliği görevimiz sırasında Yeşilyurt yine güzeldi ancak bugün gördüğüm Yeşilyurt çok daha güzelleşip, mamur hale gelmiş. Bu değişimden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Burada hem sokak sağlıklaştırması anlamında hem de buradaki değerlerin gün yüzüne çıkartılıp gelen ziyaretçilere tanıtılması bağlamında çok başarılı çalışmaların yapıldığına şahit olduk. Belediye Başkanımızı ve ekiplerini canı gönülden tebrik ediyorum. Milletimiz adına bir kazanç olmuş. Başka illere ve ilçelere örneklik teşkil etmesini diliyorum." diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'da, Ankara Valisi Vasip Şahin ile Malatya Valisi Aydın Baruş'u Tarihi Yeşilyurt Konaklarında misafir etmekten onur duyduklarını ifade edip, ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ziyaretin sonunda Kahve Konağında gerçekleşen sohbetin ardından Ankara Valisi Vasip Şahin'e kayısı ve kiraz paketinin yanı sıra tablo hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Çınar Vasip Şahin Yeşilyurt Ankara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title