Haberler

Ankara Tren Garı Önündeki Terör Saldırısı - Anma Programı Düzenlendi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Ankara Tren Garı önündeki terör saldırısı Anma programı düzenlendi Etkinliğe katınlanların genel görüntüsü HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Meral Danış Beştaş'ın görüntüsü Gökhan Gökbönü'nün annesinin görüntüsü HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Meral Danış Beştaş'ın konuşması Ankara Tren Garı önündeki terör saldırısı Terör saldırısının 5. ayında yaşamını yitirenleri anma amacıyla KESK, DİSK, TMMOB ve Adana Tabip Odası tarafından, Adana İstasyon Meydanı'nda program düzenlendi Ankara Tren Garı önündeki terör saldırısının 5. ayında yaşamını yitirenler için KESK, DİSK, TMMOB ve Adana Tabip Odası tarafından anma programı düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Ankara Tren Garı önündeki terör saldırısı

Anma programı düzenlendi

Etkinliğe katınlanların genel görüntüsü

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Meral Danış Beştaş'ın görüntüsü

Gökhan Gökbönü'nün annesinin görüntüsü

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Meral Danış Beştaş'ın konuşması Ankara Tren Garı önündeki terör saldırısı

Terör saldırısının 5. ayında yaşamını yitirenleri anma amacıyla KESK, DİSK, TMMOB ve Adana Tabip Odası tarafından, Adana İstasyon Meydanı'nda program düzenlendi

Ankara Tren Garı önündeki terör saldırısının 5. ayında yaşamını yitirenler için KESK, DİSK, TMMOB ve Adana Tabip Odası tarafından anma programı düzenlendi.

Adana İstasyon Meydanı'ndaki anma programında, ellerinde saldırıda ölenlerin fotoğraflarını taşıyan katılımcılar, sloganlar attı.

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Meral Danış Beştaş, yaptığı konuşmada, saldırının üzerinden 5 ay geçmesine rağmen hala faillerinin bulunmadığını, soruşturmada faillerin bulunmasına yönelik değil, delillerin daha fazla karartılması için çaba sarf edildiğini iddia etti.

Beştaş, kendilerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması, cezaevine atılmakla tehdit edildiklerini belirterek, şunları söyledi:

"Bizi tanımıyorlar. Bizim cezaevinden ve ölümden korkmadığımızı bilmiyorlar herhalde. Korksaydık biz bu mücadeleyi yürütmezdik. Biz onlar gibi korkak değiliz. Biz haklıyız çünkü. Biz inandığımız değerleri ve özgürlükleri savunuyoruz. Biz insanların demokratik bir ortamda barış içinde, özgürce yaşamasını savunuyoruz. Bizim gizlediğimiz, sakladığımız işlediğimiz bir suç yok. Bize atfedilen tüm suçlar işte bu konuşmalar, gittiğimiz açıklamalar, yaptığımız mitingler. Biz bunları zaten kamuya açık yapıyoruz. Biz siyaset yapıyoruz. "

Beştaş, programa katılanlardan saldırıda yaşamını yitiren Gökhan Gökbönü'nün ağlayan annesini teselli etti.

Kaynak: AA / Güncel

Meral Danış Beştaş Adana Tabip Odası Politika Güncel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title