Haberler

Ankara'daki Patlamada Yaşamını Yitiren Sivil Memurun Evinde Yas

Ankara'daki terör saldırısında Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda sivil memur olan 25 yaşındaki Orçun Münyas'ın şehit olduğu haberi, Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki ailesi yasa boğuldu.

Ankara'daki terör saldırısında Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda sivil memur olan 25 yaşındaki Orçun Münyas'ın şehit olduğu haberi, Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki ailesi yasa boğuldu. Acı haberi alan anne ve baba, Ankara'ya gitti.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda sivil memur olarak görev yapan Orçun Münyas'ın Taşyaka Mahallesi'ndeki evine acı haber saat 01.00 sıralarında geldi. Anne Gürsel ile baba Mehmet Münyas'a acı haber Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, Fethiye Jandarma Komutanı Yarbay Faruk Akıncı, Müftü Oğuzhan Kadıoğlu tarafından verildi. Haberin verilmesinin ardından anne ve baba uçakla Ankara'ya gönderildi. Fethiye Belediyesi, Münyas'ın evine ve sokağa Türk bayrakları asıp, taziye çadırı kurdu.

'PATLAMADAN SONRA ULAŞAMADIK, ACI HABERİ ALDIK'

Münyas'ın ilkokul arkadaşı elektronikçi Cihan Yıldırım, ölüm haberini alınca büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi. Yıldırım, patlamadan sonra Münyas'ı arayıp ulaşamadığını, acı haberi sabah öğrendiğini kaydetti. Münyas'ın iyi bir insan olduğunu ve çevresinde sevildiğini anlatan Yıldırım, arkadaşının daha önce bir bankada çalıştığını ve şimdiki görevi için Ankara'ya yaklaşık 1.5 yıl önce gittiğini söyledi. Münyas'ın bankada çalışmak istemediği için çalışıp sınava girdiğini aktaran Yıldırım, "Daha önceki çalışma ortamını beğenmediği için tekrar sınava girdi ve Ankara'ya atandı. Biz de onun adına sevinmiştik. Ama gelen acı haber bizi çok üzdü. Ankara'ya gitmeden önce 2 günde bir görüşürdük. En son İzmir'de bir kız arkadaşı olduğunu biliyorum" dedi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cihan Yıldırım Seydikemer Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
title