Haberler

Bunları insanlara yedireceklerdi! Mide bulandıran işkembeciye ekiplerden baskın

Güncelleme:

Ankara'nın Çubuk ilçesinde uygunsuz işkembeleri piyasaya sürmeye hazırlandığı iddia edilen işletmeye Ankara Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çubuk Belediyesi ekipleri tarafından denetim gerçekleştirildi. Şahısların, bozulan ve kurtlandığı görülen işkembeleri piyasaya sürmeye hazırlandığı ancak ekiplerin engel olduğu belirtildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çubuk Belediyesi ekipleri, sosyal medyada yer alan uygunsuz işkembe görüntülerinin ardından söz konusu mezbahaneyi denetledi. Denetimde, veteriner hekimler ve gıda mühendisleri de yer aldı.

Bunları insanlara yedireceklermiş! Mide bulandıran işkembeciye ekiplerden baskın

İŞLETMEYE TUTANAK TUTULDU

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Cengiz Albayrak, sosyal medyadaki görüntüleri ihbar olarak kabul ettiklerini ve hızlı bir şekilde işletmeyi denetlediklerini söyledi. İncelemelerde, görüntülerde yer alan işkembelerin tespit edilmediğini dile getiren Albayrak, "Görüntülerin 2 Ağustos'ta tutanakla imha edilen ürünlere ait olduğunu belirledik. İşletmede, görüntülerdeki gibi herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. İncelememizde tespit ettiğimiz bazı eksiklerin de giderilmesi için işletmeye yönelik tutanak tuttuk." dedi.

Bunları insanlara yedireceklermiş! Mide bulandıran işkembeciye ekiplerden baskın

580 KİLOGRAM İŞKEMBE İMHA EDİLMİŞ

İşletme müdürü İdris Demirhan ise görüntülerde yer alan 580 kilogram işkembenin 2 Ağustos'ta veterinerler gözetiminde imha edildiğini belirtti. Demirhan, "2 Ağustos'ta yaşanan ve işletmemize girişinden birkaç saat sonra imha edilen ürünlerin görüntüsünün bugün yaşanmış gibi servis edilmesi ve çıkan haberler firmamızda derin bir üzüntüye sebep vermiştir. Ürünlerin imha edilmesinden önce kayda alınan video ile vatandaşlarımızda oluşturulan kaygı nedeniyle şirketimiz adına özür dileriz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Hisarcık Ankara Çubuk Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (7)

mahalle sakini:

İmha edildiği bilindiği halde ''İnsanlara bunu yediriyorlar'' şeklinde provakasyon amaçlı başlık atmak halkın huzurunu bozmaya yönelik suç eylemidir.

6
6
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Piyasanin % ? Ina mudahale edildi ? Bunlar bu cesareti nereden buluyorlar ? Devlet kurumlari saat gibi isleyen ulkelerde boyle kolay kolay at kosturabiliyorlar mi ?

12
0
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

İnsan sağlığınla oynayan bu mahluklara ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası vermeyen devlete güven sarsılır. Her günde o iskembelerden çorba yapıp verilmeli. Tesadüf evde işkembe çorbası içmiştim. Ya.. gerisini anlatmasam iyi olur.

7
0
yanıtYanıtla
Esin Soygazi:

İsletmeye tutanak tutulmuş ne demek derhal o işletme bir daha acilmamak üzere muhurlenmeli sahiplerinin de bir daha ticaret yapamayacak şekilde cezalandirilmalidir

2
0
yanıtYanıtla
Milli Gs:

En ağırından ceza verilmeli

2
0
yanıtYanıtla
Hakan Soyadi:

alacan nezarete bitene kadar bunları yedirecen cezası bu olacak

2
0
yanıtYanıtla
Başka Murat:

İşte bu sebeple dışarıdan yemeyin diye insanları uyarıyorum ve asla dışarıdan yemiyorum. Mutlaka market ve kapalı ürünler. Evin de ye, dışarıda yemezsen ölmezsin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title