Haberler

Ankara'da tansiyon yüksek! Zafer Partisi'nin 20 araçlık konvoyu durduruldu

Güncelleme:

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ kendisine "İnsan yerine koymam. Hayvandan aşağı biridir. Soros çocuğudur" diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya tepki göstermiş ve saat 11.00'de tek başına İçişleri Bakanlığı'nın önünde olacağını duyurmuştu. Özdağ'ın sözleri sonrası kendisine destek için İstanbul'dan Ankara'ya gitmek isteyen Zafer Partisi üyelerinin bulunduğu 20 araçlık konvoy polis ekipleri tarafından durduruldu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında "Adam yerine, insan yerine koymam. Benim için hayvandan aşağı biridir. Operasyon çocuğudur, Soros çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir" sözlerini kullanması siyaset gündemini bir anda değiştirdi.

"11.00'DE TEK BAŞIMA BAKANLIĞIN ÖNÜNDEYİM"

Bu sözlere çok sert tepki veren Özdağ sosyal medya hesabından bugün İçişleri Bakanlığı'na gideceğini duyurdu. Özdağ, paylaşımında "Süleyman, ben yarın saat 11.00'de tek başıma ve silahsız İçişleri Bakanlığı önünde olacağım. Zerre kadar cesaretin varsa beni şerefli Türk Polisinin arkasına saklanmadan bakanlık kapısında bekle. Kimin ne çocuğu olduğunu orada bütün Türk Milleti görecek" ifadelerini kullandı.

ZAFER PARTİSİ, KİMSENİN BAKANLIĞA GİTMEMESİNİ İSTEDİ

Öte yandan Zafer Partisi'nin sosyal medya hesabından ise şu açıklama yapıldı: "Büyük Türk Milleti, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ İçişleri Bakanlığı'na tek başına gidecektir. Hem partililerimizin hem de milletimizin bireysel veya gruplar halinde herhangi bir provokasyona neden olmamak İçişleri Bakanlığı önüne GİTMEMELERİ önemle rica olunur!"

20 ARAÇLIK KONVOY DURDURULDU

Bu sabah saatlerinde de yeni bir açıklama yapan Özdağ "Duydum ki İstanbul'dan bile çevik kuvvet getirip barikatlar kurmuşsun" ifadesini kullanırken, yaptığı paylaşımın ardından dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a destek için İstanbul'dan Ankara'ya gitmek isteyen parti üyelerinin bulunduğu 20 araçlık konvoy polis ekipleri tarafından durduruldu.

"LÜTFEN BAKANLIĞIN ÖNÜNE GELMEYİN"

Sık sık Twitter hesabından paylaşım yaparak süreci takipçilerine anlatan Özdağ, son olarak "Saat 11.00'de İçişleri Bakanlığı'na tek başıma gideceğim. Bu süreci sosyal medya hesaplarımdan canlı olarak izleyebilirsiniz... Partililerimiz ve vatandaşlarımızın İçişleri Bakanlığı önüne GELMEMELERİNİ rica ediyorum." dedi.

Ankara'da tansiyon yüksek! Zafer Partisi'nin 20 araçlık konvoyu durduruldu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İçişleri Bakanlığı Süleyman Soylu Ümit Özdağ İstanbul Ankara Haberler

500

Yorumlar (15)

mahmut kemal :

Toplumu kin ve nefrete teşvik suçundan hepsi tutuklanmalı troller ülkesi olamaz bu ülke sahipsiz değil.

393
242
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

biri de demiyor ki ümitsiz vaka bu kadar parayı nereden buluyor? Ama hiç şüpheniz olmasın. BAŞARAMAYACAKSINIZ, BU ÜLKEYİ BÖLEMEYECEKSİNİZ! ümitsiz vaka yakında ekrem gibi söner biter, yine mansura devam :)

59
191
yanıtYanıtla
Mehmet YILMAZ:

Ülkeyi bölemeyeceksin, bayarğı indiremeyeceksiniz söylemlerinden vazgeçin artık. YEMİYORUZ.

yanıt45
yanıt14
Kuman:

Mehmet YILMAZ; Ülkeyi 22 parçaya bölme planları çıkmadı mı, Alevi Kürt Türk bölge planları havada uçuşmadı mı? Gezi olaylarında Türk bayrağını yakmadılar mı? Tamda Suriye operasyonu kararı alınınca TEMMUZ olayları patlamadı mı? Zortlama

yanıt5
yanıt18
Mehmet YILMAZ:

Kuman; çok ama çok boş konuşuyorsunuz... Bu ülke biz olduğumuz sürece YIKILMAYACAK, BÖLÜNMEYECEK, SATILMAYACAK.... Bu böyle biline. ATATÜRK bu ülkeyi bize emanet etti biz emante hıyanetlik yapmayız. Bu böyle biline...

yanıt3
yanıt1
tayfun izgi:

pkk yi bitiren Bakan SOYLU üzerinden maksat kaos çıkartmak...

62
161
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Pkk eşkıyasını bitiren mi ? Onca şehidi nerede verdik Tayfun ? Kardeş fazla güneşte dolaşma . Sana iyi gelmiyor .

yanıt61
yanıt30
Mehmet YILMAZ:

Peki sayın bakanımızın TV de öyle konuşmasımı gerekiyordu... Sen adama hakaret et, suç devşir sonra ÖZDAĞ suçlu de, sayın bakanımızı yıpratmak istiyorlar de.... Olayların gelişimindeki sürece bakın.

yanıt71
yanıt12
Bilir Kişi:

EyvAllah. Ne diyoruz? SOYLU ADAMDIR!

yanıt23
yanıt76
Mehmet Vatandaş:

Anlaşılan memlekette seyahat özgürlüğü de askıya alınmış:))

130
70
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title