Haberler

AMVOX3 Tourbillon GMT Model Kol Saati

Güncelleme:

The Intruders adlı yeni filmini tanıtan Clive Owen'in kolunda Jaeger-LeCoultre AMVOX3 Tourbillon GMT saat vardı.

New York, 20 Mart 2012

Davetsiz Misafirler (The Intruders) adlı yeni filmini tanıtan Clive Owen'in kolunda Jaeger-LeCoultre AMVOX3 Tourbillon GMT saat vardı.

Clive Owen, "İlk Jaeger-LeCoultre saatim AMVOX serisindendi. Saati gördüğüm an büyülendim, çünkü çok havalı görünüyordu," dedi.

Davetsiz Misafirler (The Intruders) adlı yeni korku filminin New York'ta gerçekleşen basın konferansına katılan Clive Owen, filmdeki rolü hakkında konuştu.

Clive Owen bu etkinlik için Jaeger-LeCoultre'nin AMVOX3 Tourbillon GMT model kol saatini tercih etti.

28 Hafta Sonra (28 Weeks Later) adlı filmiyle tanınan yetenekli yönetmen Juan Carlos Fresnadillo tarafından yönetilen Davetsiz Misafirler'de Clive Owen, 13 yaşındaki kızı Mia'yı büyüten John Farrow adındaki bir babayı canlandırıyor.

Film, farklı ülkelerde yaşayan ve her gece yüzü olmayan korkunç bir varlığın ziyaretiyle rahatsız edilen iki çocuğun hikayesini anlatıyor.

Jaeger-LeCoultre ile Aston Martin arasında süregelen işbirliğinin bir ürünü olan AMVOX3 Tourbillon GMT saat, 300 adetle sınırlı olarak seramik ve pembe altından üretiliyor.

İki zaman kuşağı, tarih ve AM/PM göstergelerinin yanı sıra, tourbillon özelliğine de sahip olan saatin yapımında ruthenium gibi hi-tech malzemelerden faydalanılıyor.

Saatin kafesli kadranı, komplike mekanizmanın olağanüstü detaylarını gözler önüne seriyor.

AMVOX3 Tourbillon GMT, güç ve performansın mükemmel uyumunu sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Clive Owen New York Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title