Haberler

Amasya'da Bedensel Engelli Öğrencinin Talebi Üzerine Evinin Önü Asfaltlandı

Güncelleme:

Amasya'nın Suluova ilçesinde bedensel rahatsızlığı bulunan 12. sınıf öğrencisi Medine Oğuztav'ın talebi üzerine Suluova Belediyesi, evinin önünü sıcak asfaltla kapladı. Belediye Başkanı Fatih Üçok, Oğuztav'ın talebini yerine getirerek onu mutlu etmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

Amasya'nın Suluova ilçesinde yaklaşık 4 yıldır bedensel rahatsızlığı bulunan Medine Oğuztav'ın talebi üzerine evinin önü belediye tarafından asfaltlandı.

12. Sınıf öğrencisi Medine Oğuztav'ı evinde ziyaret eden Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Üçok, Oğuztav'ın talebi üzerine ulaşımını kolaylaştırmak için evinin önünü sıcak asfalt yaptıklarını belirterek, "Genciyle, yaşlısıyla güzel Suluova'mızın her ferdine hizmet ediyor olmaktan, onlara hizmetkar olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu yavrumuzun bir talebi oldu bize, biz de memnuniyetle yerine getirdik. Bu çocuğumuzu mutlu etmek, bizleri de mutlu etti." dedi.

???????

Kaynak: AA / Güncel

Fatih Üçok Suluova Amasya Fatih Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title