Haberler

Ali Yılmaz'dan İtüder'e Ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adaylığı başvurusu yapan İTÜ mezunu Ali Yılmaz, Bursa İTÜDER yönetimini ziyaret etti.
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Petrol Mühendisi Ali Yılmaz, üye olduğu İTÜDER...

Osmangazi Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adaylığı başvurusu yapan İTÜ mezunu Ali Yılmaz, Bursa İTÜDER yönetimini ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Petrol Mühendisi Ali Yılmaz, üye olduğu İTÜDER (İTÜ Mezunları Derneği) yönetimiyle bir araya gelerek, "Yaklaşık 2 aydır mühendis, şehir plancısı, mimar ve tarihçilerden oluşan bir çalışma ekibiyle Osmangazi için projeler hazırlıyoruz. Belediye Başkanlığına aday gösterilir ve göreve seçilirsek akademik meslek odalarımız, sivil toplum örgütlerimiz ve elbette çok nitelikli bir üye potansiyeline sahip olan İTÜDER ile diyalog içinde Osmangazi ilçemizi daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz" dedi.

İTÜ gibi seçkin bir okulda aldığı mühendislik birikiminin yanı sıra, kamu ve siyasette edindiği yöneticilik deneyimlerini Osmangazi Belediyesi'nde sergilemek üzere aday adayı olmaya karar verdiğini belirten Ali Yılmaz, "İlçemizin en önemli ve öncelikli ihtiyacı kentsel dönüşümdür. Bunun için de iyi bir ekiple ve ilgili paydaşlarla işbirliği içinde Osmangazi'ye yakışan yönetim anlayışıyla projelerimizi hayata geçireceğiz" dedi.

"DOĞRU KENTLEŞME VE PROJE ODAKLI ÇALIŞMALAR İÇİN İTÜ MEZUNLARINI DESTEKLİYORUZ"

Mazisi 240 yıla dayanan İstanbul Teknik Üniversitesi'nin cumhurbaşkanları, başbakanlar ve bakanlar yetiştiren bir okul olduğuna dikkat çeken Bursa İTÜDER Başkanı Hasan Tuğcu, "Bugün de hükümette Bakan olarak 4 mezunu bulunan İTÜ'den yetişmiş binlerce mimar ve mühendis ülkemizin her köşesinde önemli projelere imza atmışlar ve atmaya devam etmektedirler. Ülkemizin gururu Marmaray Projesi'ni hayata geçiren konsorsiyumdaki Türk firmasının proje ekibinin başında da bir İTÜ mezunu olması da bizler için ayrıca bir sevinç kaynağıdır" şeklinde konuştu.

İTÜ mezunlarının üstlendikleri her görevde farklarını ortaya koyduklarına dikkat çeken Hasan Tuğcu, "Doğru kentleşme ve proje odaklı çalışmalar için İTÜ mezunlarını destekliyoruz" ifadesini kullandı. Osmangazi Belediye Başkanlığı için Aday Adayı olan Ali Yılmaz'ın kişiliği ve mesleki tecrübesi ile verilecek görevi en iyi şekilde yerine getirebilecek nitelikte olduğuna işaret eden Başkan Tuğcu, "Hangi partiden aday olursa olsun özellikle yerel yönetimlerde teknik adamlara büyük ihtiyaç var. Bu nedenle İTÜ mezunlarının yanı sıra, tüm mimar, mühendis ve şehir plancısı isimlerin etkin görevler üstlenmesini destekliyoruz" açıklamasını yaptı.

Ziyaret sonunda Ali Yılmaz'a Başkan Hasan Tuğcu tarafından dernek rozeti takıldı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Belediye Başkanlığı Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title