Haberler

Aksaray Servis Minibüsünü Durdurup Mesai Arkadaşına Mermi Yağdırdı

Aksaray'da bir beton fabrikasında çalışan 30 yaşındaki Polat Şahin, servis sürücüsünün başına tabancayı dayayıp, minibüsü durdurmasını istedi.

Aksaray'da bir beton fabrikasında çalışan 30 yaşındaki Polat Şahin, servis sürücüsünün başına tabancayı dayayıp, minibüsü durdurmasını istedi. Ardından minibüste bulunan diğer işçi arkadaşlarını indirdikten sonra mesai arkadaşı 39 yaşındaki Uğur Çayır'ı, indirmeyip 7 el ateş ederek ağır yaraladı. Çayır hastaneye kaldırılırken, Şahin de olay yerinden kaçtı.

Olay, bugün saat 08.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Bir beton fabrikasına ait işçileri taşıyan Mustafa Sert, yönetimindeki 68 KY 898 plakalı minibüsle, işçileri kent merkezinden alıp, Gülağaç İlçesi'ndeki fabrikaya götürdüğü sırada işçilerden Polat Şahin, sürücünün başına tabanca dayayıp minibüsü durdurmasını istedi. Ardından minibüste bulunan işçi arkadaşlarını indiren Şahin, işçilerden Uğur Çayır'ı durdurup belirlenemeyen nedenle tabancayla ateş açtı. Vücuduna 7 mermi isabet eden ve ağır yaralanan Çayır, kanlar içinde kalırken sürücü Sert, Şahin'e müdahale etmek istedi. Ancak Şahin, bu kez Sert'in üzerine ateş açtı. Şans eseri mermeri sertin başının üzerini sıyırıp geçti. Çayır, arkadaşları tarafından çağrılan ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Çayır'ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Şahin ise olay yerinden kaçtı. Polis, kaçan Şahin'in yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Mustafa Sert Gülağaç Aksaray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title