Haberler

Aksaray'da 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda Aşure Dağıtım Programı Düzenlendi

Güncelleme:

Aksaray Valiliği tarafından 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen aşure dağıtım programına Vali Hamza Aydoğdu, AK Parti ve MHP milletvekilleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Aydoğdu, aşure günü dolayısıyla bir araya gelerek vatandaşlara aşure ikram ettiklerini belirtti.

Aksaray'da Valilik tarafından 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda aşure dağıtım programı düzenlendi.

Programa Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, kamu kurumlarının müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Hamza Aydoğdu, aşure günü dolayısıyla bir araya geldiklerini belirterek, "Aksaray hoşgörünün, birlik ve beraberliğin, kardeşliğin merkezi bir şehir. Milletvekillerimiz ve kurum amirlerimizle birlikte muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlarımıza aşure ikram ettik. Emek veren arkadaşlarımızdan ve programa katılan vatandaşlarımızdan Allah razı olsun." dedi.

Etkinlik vatandaşlara aşure ikram edilmesiyle son buldu.

Kaynak: AA / Güncel

Aksaray Valiliği Hamza Aydoğdu 15 Temmuz AK Parti Aksaray MHP Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title