Haberler

Akhisarlılar mahallelerinde söz sahibi olmaya başladı

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, mahalle meclisleri toplantısının ilkini Beyoba Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, mahalle meclisleri toplantısının ilkini Beyoba Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

Mahallelerde yaşanan sorunların çözümü ve yapılması gereken hizmetlerin tespit edilmesi amacıyla oluşturulan mahalle meclislerinin ilki, Beyoba Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Mahallenin belli bölgelerinden seçilen temsilciler, sorunlarını Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu'ya iletti. Mahalle meclisi toplantısına Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu'nun yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tınazlı, Belediye Meclis üyesi Secaattin Önlü, Beyoba Mahalle Muhtarı Mehmet Emin İnal ile mahalle temsilcileri katıldı.

Akhisar Belediyesi Beyoba Hizmet binasında gerçekleşen toplantıda vatandaşlar sorunlarını Başkan Dutlulu'ya iletti. Yapılması gereken hizmetleri ve çözülmesi gereken sorunları not alarak ilgili birimlere ileten Başkan Dutlulu, mahalle meclisleri ile vatandaşların sorunlarına daha hızlı ve daha sağlıklı çözümler bulunduğunu ifade etti. Mahalle halkı ile karşılıklı iletişimin önemine değinen Başkan Dutlulu, "Göreve başlamadan önce sözünü verdiğimiz mahalle meclislerimizin ilkini bugün Beyoba Mahallemizde gerçekleştirdik. Muhtarımız ve mahalle temsilcilerimiz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda yapılması gereken hizmetleri not ettik. Vatandaşlarımız artık kendi yaşamlarına dair kararlarda söz sahibi olmaya başladı. Kararlarımızı birlikte ve ortak akılla alarak, birlikte hareket etmek için oluşturulan bu mahalle meclislerinin tüm Akhisar geneline yayılmasını umut ediyorum. Beyoba Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz Mahalle Meclisimizin hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Beyoba Mahalle Muhtarı Mehmet Emin İnal ve diğer mahalle temsilcileri gerçekleşen meclisin mahallenin sorunlarının çözümü açısından oldukça önemli olduğuna dikkat çekerek Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu'ya teşekkür etti. Başkan Dutlulu, toplantının sonunda mahalle temsilcileri ile hatıra fotoğrafı çekildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beyoba Mahallesi Besim Dutlulu Akhisar Beyoba Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title