Haberler

Akhisar Belediyespor'da Bressan Sesleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un Brezilya asıllı Belaruslu orta saha oyuncusu Renan Bardini Bressan'ı yakın takibe aldığı öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un Brezilya asıllı Belaruslu orta saha oyuncusu Renan Bardini Bressan'ı yakın takibe aldığı öğrenildi. Teknik heyetin, menajerler tarafından önerilen 27 yaşındaki futbolcu için olumlu rapor verdiği ifade edildi. 10 numara pozisyonunda oynayan Bressan, geçen sezon Portekiz Premier Ligi'nde Rio Ave formasıyla 25 maçta 6 kez rakip fileleri sarstı.

Belarus milli takımında görev alan tecrübeli futbolcu Tubarao, FK Gomel, BATE Borisov, Alania Vladikavkaz, FK Aktobe, FC Astana formaları giydi. Şampiyonlar Ligi tecrübesi olan Renan Bardini Bressan'ın bonservisinin elinde olduğu bildirildi. Daha önce ismi Trabzonspor ve Gençlerbirliği ile anılan Bressan'ın da Akhisar Belediyespor'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Portekiz Premier Ligi Akhisar Belediyespor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title