Haberler

Ak Partili Milletvekili Adayları CHP'lilere Karanfil Verdi

Zonguldak'ta, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı'nca 'Anneler Günü' nedeniyle düzenlenen yürüyüş sırasında Milletvekili adayları Hüseyin Özbakır ve Emine Çift, CHP seçim bürosuna girerek partililere karanfil verdi.

Zonguldak'ta, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı'nca 'Anneler Günü' nedeniyle düzenlenen yürüyüş sırasında Milletvekili adayları Hüseyin Özbakır ve Emine Çift, CHP seçim bürosuna girerek partililere karanfil verdi.

Madenci Anıtı'nda toplanan yaklaşık 100 AK Partili, 'Güçlü anne güçlü Türkiye' yazılı pankart açtı. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, Türkiye'nin bambaşka baharlar yaşadığını, ülkenin her köşesinden anne sağduyusu, anne şefkati ve anne yüreğinin seslerinin duyulduğunu söyledi.

Basın açıklamasının ardından partililer ellerinde parti ve Türk Bayrakları'yla Gazipaşa Caddesi'nde yürüyüşe başladı. Zonguldak 1'inci sıra Milletvekili adayı, emekli Başsavcı Hüseyin Özbakır ve 4'üncü sıra milletvekili adayı Emine Çift, CHP seçim bürosunun önünden geçerken içeride oturan 5 kişiye kırmızı karanfil verdi. Özbakır ve Çift, karanfilleri verdikten sonra 'Hoşçakalın' diyerek seçim bürosundan ayrıldı.

Yürüyüş, valilik binası önünde sona erdi. - Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Özbakır Emine Çift Zonguldak Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title