Haberler

Ak Partili Eski Belediye Başkanı Gözaltına Alındı

FETULLAHÇI Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Nazilli'de süren operasyonlarda Nazilli'nin AK Partili eski Belediye Başkanı Aytekin Kaplan ve Nazilli Belediyespor Başkanı Murat Kaplan gözaltına alındı.

FETULLAHÇI Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Nazilli'de süren operasyonlarda Nazilli'nin AK Partili eski Belediye Başkanı Aytekin Kaplan ve Nazilli Belediyespor Başkanı Murat Kaplan gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Nazilli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından bugün sabah saatlerinde operasyon düzenlendi. Aralarında AK Partili eski Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan ve Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Kaplan'ın da bulunduğu toplam 10 kişi gözaltına alındı. Ev ve iş yerlerinde arama yapılan 10 kişinin, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildiği ve çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Kaplan Nazilli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title