Haberler

AK Parti'nin 16. Kuruluş Yıl Dönümü

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, AK Parti teşkilatının ilk günkü heyecan, azim ve inançla çalışmaya devam ettiğini ifade etti.

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, AK Parti teşkilatının ilk günkü heyecan, azim ve inançla çalışmaya devam ettiğini ifade etti.

Çanak, AK Parti'nin kuruluşunun 16. yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada, AK Parti'nin kuruluşunun Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

AK Parti'nin "milletin partisi" olarak kurulduğunu ve millete hizmet için var olduğunu ifade eden Çanak, şunları kaydetti:

"AK Parti teşkilatı olarak, 14 Ağustos 2001 tarihindeki ilk günkü azim ve inançla hizmet etme sorumluluğunun idraki içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım başta olmak üzere, tüm AK kadrolar olarak, ülkemizi çok daha ileriye götürme adına milletimiz ile omuz omuza hareket ederek 2023 ve 2071 hedeflerine inanç ve azimle yürüyoruz."

Çanak, AK Parti ile artık Türkiye'nin eski Türkiye olmadığını, günü kurtarmaktan öte geleceğe dair büyük hedefleri olan bir ülke olduğunu dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:

"Dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında olmak için gayretlerimiz en üst seviyede devam ederken, iç ve dış tehditlere karşı da mücadelemiz kararlı bir şekilde yürütülmektedir. Bir yandan PKK, bir yandan FETÖ, bir yandan DEAŞ, bir yandan YPG ve bir yandan bunların türevleri olan terör örgütlerine, bu terör örgütlerini kullananlara karşı mücadelemiz Allah'ın da yardımıyla devam etmektedir. Son olarak FETÖ/ PDY terör örgütünün darbe girişimin şanlı bir direnişle püskürten ve partimizin kuruluşundan itibaren artarak destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, kundaktaki bebeğin gözlerinden, yetmişine merdiven dayamış büyüklerimizin de ellerinden öpüyorum. Bu davanın da bu kutlu yürüyüşün de kahramanları onlar bizler ise neferleriyiz."

Kaynak: AA / Güncel

Oktay Çanak Ak Parti Ak Parti Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title