Haberler

AK Parti Milletvekilleri Patlama Yerini Ziyaret Etti

Ak Parti milletvekilleri Haydar Ali Yıldız, Hasan Turan ve Ahmet Hamdi Çamlı, İstiklal Caddesi'nde meydana gelen canlı bomba saldırısını lanetlemek için patlamanın olduğu yere gelerek hayatını kaybedenler için karanfiller bıraktılar, terörü lanetlediler.

Ak Parti milletvekilleri Haydar Ali Yıldız, Hasan Turan ve  Ahmet Hamdi Çamlı,   İstiklal Caddesi'nde meydana gelen canlı bomba saldırısını lanetlemek için patlamanın olduğu yere gelerek hayatını kaybedenler için karanfiller bıraktılar, terörü lanetlediler.

Haydar Ali Yıldız, "Bu millet bu tür eylemlerle korkutulamayacağını defaatle ispat etmiş bir millettir. Bugün bizler ve buraya gelenler korkuyu korkutmak üzere buradayız" dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Haydar Ali Yıldız, burada yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Temmuz ayından itibaren ülkemizde bölücü terör örgütü PKK'nın başlattığı terör eylemleri, akabinde geçtiğimiz gün burada DAİŞ terör örgütünün yapmış olduğu eylem... Terörün dini yoktur, milleti yoktur, mezhebi yoktur. Terör terördür. Terör eylemini yapanlar da teröristtir. Bizler de her türlü terörü, terör örgütünü ve teröristi lanetliyoruz. Bugün Ak Parti Beyoğlu İlçe Başkanımızla, Ak Parti İstanbul milletvekillerimizle bu menfur olayı kınamak üzere, bu terör olayı kınamak üzere olayın vuku bulduğu yerdeyiz. Binlerce yıldır bu topraklarda bu millet var olma mücadelesini başarıyla göstermiş bir millettir. Birlik beraberlik içerisinde kardeşliğini muhafaza ederek her türlü fitneye, fesata, bölücülüğe, terör faaliyetine meydan okumuş bir millettir. Gücümüzü tarihimizden, medeniyetimizden, milletimizden alıyoruz. Bu millet bu tür eylemlerle korkutulamayacağını defaatle ispat etmiş bir millettir. Bugün bizler ve buraya gelenler korkuyu korkutmak üzere buradayız. Onun için İstanbul'un kalbi, Türkiye'nin kalbi Beyoğlu'nun, dünyanın dört bir yanından bakılan, görülen bu mekanda yapılan bu eylemin toplum vicdanında, millet vicdanında kınandığını, lanetlendiğini ifade etmek istiyorum" dedi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan da "Terörün amacı bir toplumda dehşet salmaktır. Korkutmaktır. Biz bu toplumda korkuyu yeneceğiz. Asla bu toplumun üzerine terör yöntemiyle siyasetin dizayn edilmesine müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı  ise  şunları söyledi:

"Biz milletvekili arkadaşlarımızla, Ak Parti Beyoğlu İlçe Başkanımızla dünyanın göz bebeği İstiklal Caddemize çıktık.İstiklal Caddemizde geçtiğimiz günlerde yaşadığımız menfur olayı hem kınamak hem de istiklalimize sahip çıkmak için, istikbalimize sahip çıkmak için buradayız. Küresel hırsızlar, küresel teröristler içeride buldukları maşalarla huzurumuzu kaçırmaya çalışıyorlar. Allahın izniyle bu huzurumuza helal gelmeyecek. Biz huzurumuzu kaçırtmalarına müsaade etmeyeceğiz. Türkiye dünyanın en güvenli ülkesidir. İstatistiklere bakın. Dünyanın en güvenli şehri İstanbul'dur. İstanbul muadili şehirler içerisinde suç oranı en düşük ve en güvenilir şehirdir. Bunu buradan dünyaya ilan ediyoruz" şeklinde konuştu.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haydar Ali Yıldız Ahmet Hamdi Çamlı Hasan Turan AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title