Haberler

AK Parti'li Kayatürk'ten Ramazan Bayramı mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Burhan Kayatürk, bayramların insanların birbiriyle kaynaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günler olduğunu söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi ( Ak Parti ) Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Burhan Kayatürk, bayramların insanların birbiriyle kaynaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günler olduğunu söyledi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Burhan Kayatürk, bayramların milletçe sahip oldukları dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, halkı birbirine bağlayan müstesna günler olduğunu belirtti. Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerinin iyi bilinmesi gerektiğini vurgulayan Kayatürk, "Özellikle bugünlerde bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız" dedi.

23 Haziran'da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin yenileneceğini hatırlatan Kayatürk, İstanbul'da ikamet eden ancak Ramazan Bayramı'ndan dolayı Van'a gelen hemşehrilerinin mutlaka 23 Haziran'da İstanbul'a dönerek, sandığa gidip vatandaşlık görevlerini yerine getirmesi için oylarını kullanmaları gerektiğini kaydetti. Kendisinin de 23 Haziran'a kadar İstanbul'da kalarak seçim çalışmalarına katılacağının altını çizen Kayatürk, bu süreçte İstanbul'da ikamet eden Vanlı hemşehri ve derneklerini de ziyaret edeceğini vurgulayarak, "23 Haziran'a kadar İstanbul'da kalarak, bütününü kapsayan ve kucaklayan bir dille, hakikatleri, mega kentimize dair hayallerimizi, projelerimizi anlatacağız. Tüm ilçelerimizi dolaşarak Vanlı hemşehrilerimizle kucaklayacağız" ifadelerini kullandı.

Hayır, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazanı dolu dolu geçirmenin mutluluğu içinde olduklarını da dile getiren Kayatürk, "Dayanışmanın üst seviyeye çıktığı, sevgi, barış ve kardeşlik duygularının yoğunlukla yaşandığı bir Ramazan Bayramı'na erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hayatımızı renklendiren bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının pekiştiği bugünlerin önemini bilerek, birbirimize olan sevgi ve saygının artması temennisiyle bütün vatandaşlarımızın, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, bayramın tüm insanlığa bolluk, bereket, barış ve huzur getirmesini diliyorum" şeklinde konuştu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Burhan Kayatürk Ramazan Bayramı İstanbul AK Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title