Haberler

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Dümrek'i Ziyaret Etti

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Çanakkale'nin merkeze bağlı Dümrek köyünü ziyaret etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Çanakkale'nin merkeze bağlı Dümrek köyünü ziyaret etti.

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya ve çevre ilçe belediye başkanları ile Dümrek köyüne giden Turan, burada köy muhtarı Ali Başaran tarafından karşılandı.

Turan, köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet edip sorun ve taleplerini dinledi.

Göreve geldikleri ilk gün, "Çanakkale'ye boğaz köprüsü olur mu, olmaz mı?" sorularına, olur diye cevap verdiklerini hatırlatan Turan, o köprünün temelinin 18 Mart'ta atılacağını söyledi.

Turan, verdikleri her sözü tuttuklarını dile getirerek, "Esas iş, gönülden gönüle köprü yapmaktır. Çanakkale'ye bir hatıra bırakmaktır. Biz her tarafta program yapmaya devam edeceğiz, çünkü ne kadar çalışırsak çalışalım, ne kadar yorulursak yorulalım ne şehitlerimize ne de 15 Temmuz'da bize sahip çıkan bu millete hak ettiği karşılığı veremeyiz. Daha çok çalışacağız." dedi.

Bu milletin bir ve beraber olduğu sürece devletiyle milletiyle beraber yol yürüdüğünü sürece her zorlukla baş edebileceğini belirten Turan, şunları kaydetti:

"Bunun en güzel tablosu burada, Dümrek köyünde. Bu yüzden iş yaparız yapmayız, talepleri yerine getiririz getiremeyiz, bu başka bir şey ama sadece bu akşam çay içip dua alsak bunun bile başka bir anlamı var. Milletin kavga ettiği, bir araya gelemediği, yarıştığı, bir araya gelemediği, kıskandığı bir dünyada Türkiye'nin beraberliği, huzuru her şeyin başında. Ben her zaman her yerde söylüyorum, Ankara'nın değil, Çanakkale'nin vekiliyim. İmkan buldukça buradayız meclisteki çalışmalarımızdan fırsat buldukça Çanakkale'ye geliyor sizlerle birlikte olmaya çalışıyoruz. Ben bir köy çocuğuyum, köyde doğdum, köylüyü seviyorum köylü bu işin ruhunda var. Köylü bu işin esasında var, köylünün gönlünü alan bu milletin gönlünü alır. Köylünün gönlünde olan, bu milletin gönlünde olur."

Kaynak: AA / Güncel

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Orhan Tavlı AK Parti Dümrek Politika Güncel Haberler

title