Haberler

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman Filistin'e Selam Programına Katıldı

Güncelleme:

AK Parti'nin Bilecik Belediye Başkan adayı Mustafa Yaman, Bilecik İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği'nin düzenlediği 'Filistin'e Selam Direnişe Bin Selam' adlı programa katıldı. Programda Kur'an-ı Kerim tilaveti, şiirler ve ilahi dinletisi yer aldı. Yaman, konuşmasında ülkenin bu tür hainliklere sessiz kalmadığını vurguladı.

Ak Parti'nin Bilecik Belediye Başkan adayı Mustafa Yaman, Bilecik İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneğince (BİLMED) düzenlenen " Filistin'e Selam Direnişe Bin Selam" adlı programa katıldı.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte şiirler okundu, ilahi dinletisi sunuldu.

Yaman, programın açılışında yaptığı konuşmada, böyle bir gecenin düzenlenmesinden son derece memnun olduğunu söyledi.

BİLMED yöneticilerinin kendisini etkinliğe davet ettiğini anlatan Yaman, "Bu akşam da görüyoruz ki artık ülkemiz bu tür hainliklere, bu tür soykırımlara sessiz kalmıyor. Ben bu salona birçok toplantıya geldim ama hep 2-3 sıra doluydu. Şükürler olsun, bugün salonumuzun altı da üstü de dolu." dedi.

Bilecik Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Basatemur'un da katılımcılara hitap ettiği geceye, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, belediye meclisi üyesi adayları ile dernek mensupları katıldı.

Program, BİLMED Başkanı Halis Çelik'in şiir ve ilahi okuyanlara hediye takdim etmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Yaman AK Parti Filistin Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title