Haberler

İl Başkanı Açıkladı: Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel'in İstifası İstenmedi

Güncelleme:

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, "Menderes Türel başkanımızın istifası söz konusu değildir. İstifasının isteneceği yönünde çıkan haberler dedikodudan ibarettir." dedi.

AK Parti'li belediyelerde yaşanan istifaların devam edebileceği, istifası istenecek başkanlar arasında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in de olduğu yönünde çıkan haberlere AK Parti Antalya İl Başkanı'ndan cevap geldi.

"BAŞARILI KADROLAR, DEDİKODULARLA YIPRATILMAYA ÇALIŞILIYOR"

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, yaptığı yazılı açıklamada, Antalya'da birçok seçimi başarıyla atlatan kadroların söylenti ve dedikodularla yıpratılmaya çalışıldığını kaydetti.

Dedikodulara itibar edenlerin Antalya'ya ihanet içinde olduğunu ifade eden Sümer, şöyle devam etti:

"HADDİNİ AŞAN İDDİALARA MÜSADE ETMEYİZ"

Partimizin başında Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan varken, böylesine haddini aşan iddiaları kimsenin konuşmasına müsaade etmeyiz, etmeyeceğiz. AK Partimiz milletimiz tarafından iskeleti oluşturan, ayakları yere basan bir partidir. Bu nedenle partimiz boş lakırdı yapan kişilerin söylentileriyle hareket etmemiştir, etmeyecektir.

"TÜREL'İN İSTİFASI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"

Menderes Türel başkanımızla ilgili her hangi bir istifa söz konusu değildir. İstifası isteneceği yönünde ulusal ve yerel basında çıkan haberler asılsız bir dedikodudan ibarettir. Menderes Türel Başkanımız teşkilatın her kademesinde görev alan genel başkan yardımcılığı yapmış bir isim olarak bugün Antalya'mıza en iyi şekilde hizmet sunmaktadır.

"DEDİKODU ÜRETENLERİ KINIYORUM"

Büyükşehir Yasası ile ilgili düzenlemeler için Ankara'ya çağrılan Başkanımız bu alanda da ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam etmektedir. Başkanımızla ilgili bu türlü söylentileri üretenleri ve bu dedikodularla pirim verenleri AK Parti Antalya İl Başkanı olarak kınıyor, her kim bu türlü söylentilerle haddini aşarsa teşkilat olarak karşısında duracağımızı belirtiyorum.

Kaynak: AA / Güncel

Menderes Türel Rıza Sümer Ak Parti Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title