Haberler

Aile Hekimlerine İnfertil Hastalarıyla İlgili Seminer

Medical Park İzmir Hastanesi ve İzmir Aile Hekimleri Derneği iş birliği ile iki ayda bir düzenlenen toplantılar serisinde bu ay 'İnfertil Hastalara Güncel Yaklaşımlar' konuşuldu.

Medical Park İzmir Hastanesi ve İzmir Aile Hekimleri Derneği iş birliği ile iki ayda bir düzenlenen toplantılar serisinde bu ay 'İnfertil Hastalara Güncel Yaklaşımlar' konuşuldu. Seminerde, aile hekimlerine hastalıkla alakalı bilgiler verildi.

Medical Park İzmir Hastanesi ve İzmir Aile Hekimleri Derneği iş birliği, iki ayda bir düzenlediği toplantılara bir yenisini daha ekledi. Medical Park İzmir Hastanesi Ata Salonu'nda gerçekleşen ve 100 civarında hekimin katıldığı 'İnfertil Hastalara Güncel Yaklaşımlar' seminerde, Başhekim Yrd. Dr. Zeki Hozer açılış konuşmasını gerçekleştirirdi. Prof. Dr. Prof. Ahmet Zeki Işık ve Op. Dr. Funda Göde, infertil hastalara yaklaşım konusunda aile hekimlerine önemli bilgiler aktardı.

Medical Park İzmir Hastanesi İnfertilite ve Tüp Bebek Merkezi Kliniği'nden Prof. Dr. Prof. Ahmet Zeki Işık, aile hekimlerinin infertil hastaların tedavi süreçlerinde önemli rol oynadıklarını belirterek, "Günümüzde çocuk sahibi olamama 18 ila 44 yaş arasındaki bireylerin neredeyse yüzde 10'nunu etkileyecek kadar çok görülen bir problem. Toplumun büyük bölümünün günlük problemleri için veya hastalıkları için gittikleri, koruyucu hekimlik hizmeti aldıkları aile hekimleri burada merkezi bir rol oynuyor. Onlar her gün aslında gizli kalabilen bu problem ile karşı karşıya olan hastalarla görüşme yapıyorlar. Dolayısıyla bizim amacımız; çok önemli hizmet verdiklerine inandığımız aile hekimleriyle bu üreme sorunlarıyla ilgili farkındalığı arttırmak onlara yardımcı olacak bir takım doneleri onlara vermek. Bu toplantının sonunda daha fazla hastaya daha zamanında ve daha doğru yoldan ulaşabilecek. Biz de bu sayede toplumsal üreme sağlığımızı arttırabileceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Zeki İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title