Haberler

AGD, Gazze'ye ve Filistinlilere destek için bisiklet turu düzenledi

Güncelleme:

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), İsrail'in saldırdığı Gazze'ye ve Filistinlilere destek için Eyüp Sultan Camisi'nden Eminönü'ne kadar bisiklet turu düzenledi. Yüzlerce bisikletli, sabah saatlerinde Eyüp Sultan Camisi'nin önünde bir araya geldi. Motosiklet ve skuterlerin da yer aldığı, Balat'tan geçen konvoydakiler tekbir getirerek İsrail aleyhine bazı sloganlar attı. Türkçe, İngilizce ve Arapça pankartların taşındığı etkinliğe çevredeki vatandaşlar da ıslıklarıyla destek verdi. Eminönü Yeni Cami'de sona eren bisiklet turu sonrasında konuşan AGD İstanbul İl Başkanı Mehmet Yaroğlu, Filistin'e desteğe devam edeceklerini söyledi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), İsrail'in saldırdığı Gazze'ye ve Filistinlilere destek için Eyüp Sultan Camisi'nden Eminönü'ne kadar bisiklet turu düzenledi.

Yüzlerce bisikletli, sabah saatlerinde Eyüp Sultan Camisi'nin önünde bir araya geldi.

Motosiklet ve skuterlerin da yer aldığı, Balat'tan geçen konvoydakiler tekbir getirerek İsrail aleyhine bazı sloganlar attı.

Türkçe, İngilizce ve Arapça pankartların taşındığı etkinliğe çevredeki vatandaşlar da ıslıklarıyla destek verdi.

Eminönü Yeni Cami'de sona eren bisiklet turu sonrasında konuşan AGD İstanbul İl Başkanı Mehmet Yaroğlu, Filistin'e desteğe devam edeceklerini söyledi.

Yaroğlu, Gazze'deki direnişin tüm dünyada ses getirdiğini belirterek, "O şerefli, o izzetli Gazze halkı Filistin direnişiyle bir bütün oldu. Bir yandan cephede destansı mücadele devam ederken bir yandan da Gazze halkı açlığa, yokluğa ve her türlü katliama rağmen Filistin direnişinin yanında saf tuttu. Ümmetin iftiharı olan bu şanlı direnişin yanında durdu." dedi.

Gençlerin Gazze konusunda çok duyarlı olduğuna dikkati çeken Yaroğlu, etkinliğin Gazze ve Filistin halkına sembolik ve anlamlı bir destek olduğunu kaydetti.

"Yavrularımızın attığı her bir pedal siyonist rejim karşısında bir cephe oluşturmaktır." diyen Yaroğlu, İsrail menşeili ürünlere yönelik boykota her yaş grubundan katılımın yüksek olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Gençlik Derneği Eyüp Sultan Motosiklet Yeni Cami Filistin İstanbul Eminönü İsrail Balat Gazze Politika Güncel Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! 'Bismillah' diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! "Bismillah" diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title