Haberler

Afyonkarahisar'da Yapımı Planlanan Modern Küçük Sanayi Sitesi Hakkında Bilgilendirme

Afyonkarahisar Modern Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mahmut Emin Birliktir, sanayi sitesinin son durumu ile ilgili bilgi vermek için üyelerle bir araya geldi.

Afyonkarahisar Modern Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mahmut Emin Birliktir, sanayi sitesinin son durumu ile ilgili bilgi vermek için üyelerle bir araya geldi. Sanayi sitesinin çalışmalarını ilk başladığı günden bu güne kadar yapılanları tüm şeffaflığı ile üyelerine aktaran Birliktir, "Bizim tek amacımız esnafımızın kazanmasıdır. Bunun mücadelesini veriyoruz. Her şeyi sizlere şeffaf bir şekilde anlatıyoruz" dedi.

Afyonkarahisar-Konya yolu Karaaslan köyü yakınlarına yapılacak olan Modern Küçük Sanayi Sitesi yapımı ile ilgili dün Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) bir toplantı düzenlendi. Site Başkanı Mahmut Emin Birliktir ve yönetimi tarafından düzenlenen toplantıya sanayi sitesinden iş yeri alan esnaflar katıldı. Tüm şeffaflığı ile site çalışmalarını anlatan Başkan Birliktir, bu süreçte kendilerine destek veren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na, Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Hatice Özkal ile Maliye bakanlığı çalışanlarına teşekkür etti. Sanayi sitesine arsanın bulunmasından izinlerin alınmasına kadar geçen süreyi özellikle anlatan Birliktir, "Bu süreç kolay olmadı. Ama siyasilerimizin desteği ve bizlerin yoğun çabaları ile esnafımıza verdiğimiz sözü tutmanın heyecanıyla çalışmalarımızı sürdürdük. Sanayi sitemiz ile gerekli olan genel müdürlükleri ile bire bir görüşerek sorunları çözdük. Çünkü biz esnafımıza düşük maliyette iş yeri sözü verdik. Bu sözü yerine getirmenin azmi ile esnafımız için çalmadık kapı bırakmadık" dedi.

"İLK ETABI 2019 MART'TA TESLİM EDECEĞİZ"

Afyonkarahisar Modern Küçük Sanayi Sitesindeki iş yerlerinin ilk etap teslim tarihinin 2019 yılı Mart ayı olduğunun müjdesini veren Başkan Birliktir, "Amacımız iş yerlerimizi bir an önce bitirerek esnafımıza teslim etmektir. Bunun için site yönetimi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah 2019 Mart ayında ilk etapta 382 iş yeri tamamlanarak esnafımıza teslim edilecek. Toplamda 522 iş yeri yapılacak. Şuan her şey esnaf ve sanatkarımızın istediği gibi gidiyor. Biz ne söz verdiysek onu yerine getireceğiz" diyerek konuştu. Ayrıca Birliktir, özellikle iş yeri sahibi olmayan genç esnafa iş yeri verdiklerini, fakat gelen talep doğrultusunda şartları sağlayan tüm esnaflara iş yeri vereceklerini ifade etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Emin Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu çalışanları için Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu çalışanları için Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Bakmadan Geçme

Erden Timur neden istifa etti, neden ayrıldı? #129300 Emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak, bayramdan önce yatacak mı 2024? İtalya Türkiye maçı CANLI izle! (HD) 4 Haziran İtalya Türkiye milli maç canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 5 Haziran Çarşamba yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? #129300 Survivor kim kazandı? 4 Haziran Salı Survivor'da kim kazandı? Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 4 Haziran Salı 2024? #128250 Avusturya Sırbistan maçı CANLI izle! (HD) 4 Haziran Avusturya Sırbistan maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Portekiz Finlandiya maçı CANLI izle! (HD) 4 Haziran Portekiz Finlandiya maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kutsal Damacana 4 filminin konusu ne, oyuncuları kim? Kutsal damacana 4, ne zaman nerede çekildi? #128250 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bayram tatili 9 gün mü oldu, özel sektöre de 9 gün mü? Niyazi Gül Dörtnala filmi konusu nedir? Niyazi Gül Dörtnala oyuncuları ve Niyazi Gül Dörtnala özeti! Niyazi Gül Dörtnala ne zaman, nerede çekildi? Niyazi Gül Dörtnala konusu ve oyuncuları Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman verilecek?
Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerim'leri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerim'leri yırttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title