Haberler

Afet ve Acil Durum Tatbikatı Değerlendirildi

Güncelleme:

Aksaray Afet Acil Durum Müdürlüğü koordinasyonunda il düzeyinde 26 hizmet grubu ile toplam 374 personelin katıldığı afet ve acil durum tatbikatının değerlendirme toplantısı Vali Ali Mantı,başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Aksaray Afet Acil Durum Müdürlüğü koordinasyonunda il düzeyinde 26 hizmet grubu ile toplam 374 personelin katıldığı afet ve acil durum tatbikatının değerlendirme toplantısı Vali Ali Mantı,başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Vali Ali Mantı olası bir afet ve acil durumda herkesin sorumluluğunun gereğini en aktif şekilde yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

Afet Acil Durum Müdürü Cezmi Türkmen tatbikata katılan hizmet gruplarının yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek; 5,2 büyüklüğünde Aksaray'da meydana geldiği kabul edilen deprem senaryosuna göre uygulanan saha uzantılı masa başı tatbikatının başarılı şekilde sona erdiğini söyledi. Türkmen Aksaray Afet Müdahale planına göre planlanan tüm çalışmaların kurum ve kuruluşlardan oluşan 26 hizmet grubunun kendi görev alanı içerisinde çalışmalarını aksamaya meydan vermeden tamamlandığını ifade etti.

Vali Ali Mantı konu ile ilgili yaptığı açıklamasında yapılan tatbikatın önemine vurgu yaparak, "Bu iş ciddi bir iş, Allah vermesin olası bir afet veya acil durum anında hızlı hareket etmek çok önemli. Bunun içinde hazırlığımızın eksiksiz olması gerekiyor. Felaketin yaralarını en kısa sürede sarmak gerekiyor. Bunun içinde AFAD çok önemli bir görevi yerine getiriyor. Bunun yanında olası bir afet ve acil durumda herkesin sorumluluğunun gereğini en aktif şekilde yerine getirmesi gerekiyor. Bu konuda hiçbir şekilde aksamaya meydan verilmeyecek" dedi.

Vali Ali Mantı, tatbikatın başarılı şekilde sona ermesi nedeniyle emeği geçenlere teşekkür etti. Toplantıya Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu üyeleri, Vali Yardımcısı Mustafa Türkcan, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, Kurul üyesi kurum müdürleri katıldı. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Mantı Aksaray Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title