Haberler

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın yeniden savunması alındı, işte ilk sözleri

Güncelleme:

Adnan Oktar Suç Örgütü'ne yönelik hükmün istinaf mahkemesi tarafından usulen bozulmasının ardından dava bugün yeniden görüldü. Mahkemede savunma yapan Adnan Oktar, "Türk milliyetçisiyim. Vatanımın, devletimin, milletimin her zaman hizmetinde oldum. Devletimiz bu oyunları daha önce bozmuştu, şimdi de bozdu. Korkmayan yiğit hakimlere teşekkür ediyorum" dedi.

İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, Marmara Ceza ve İnfaz Kurumu karşısındaki salonda yapılan ilk duruşmaya Adnan Oktar'ın aralarında bulunduğu tutuklu sanıklar getirildi. Salonda bazı tutuksuz sanıklar ve sanık avukatları da hazır bulundu.

İSTİNAFIN BOZMA İLAMINA KARŞI YENİDEN SAVUNMA ALINDI

Duruşmayı çok sayıda izleyici takip etti. Mahkeme başkanı, istinaf mahkemesinin bozma kararına, kanun gereğince direnmenin söz konusu olmadığını belirtti. Başkan dava dosyalarının birleştiği, iki sanığın ise öğle arasından sonra savunmalarının alınacağını ifade etti. Mahkeme başkanı, sanıkların istinafın bozma ilamına karşı kısa beyanlarının alınacağını söyledi.

"MİLLETİMİN HİZMETİNDE OLDUM"

Tutuklu sanık Adnan Oktar istinaf mahkemesinin bozma ilamına karşı savunmasında, "Hak, adalet yerini buldu. Yıllardır uğraşılan kumpas tam bir rezalet oldu. Bu durumdan çok memnunum. İstinafa teşekkür ediyorum, korkmadılar, çekinmediler. Cesur hakimler varmış. Ufak tefek yanlış gördüğüm hususlar var. Türk milliyetçisiyim. Vatanımın, devletimin, milletimin her zaman hizmetinde oldum. Devletimiz bu oyunları daha önce bozmuştu, şimdi de bozdu. Korkmayan yiğit hakimlere teşekkür ediyorum" dedi. Öte yandan duruşma diğer sanıkların savunmalarıyla devam etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adnan Oktar İstanbul Marmara Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Demir Acer :

diger muridcilere niye dokunmuyorlar acaba onlarin sakali sarigi ve entarisi var diye olmasin))))))))

106
107
yanıtYanıtla
ÖNDER ÇELİK:

İŞTE ARADIĞIM YORUM

yanıt18
yanıt12
Başka Murat:

Ben cemaatçi bir insan değilim, herhangi bir mezhebe de tabi değilim ama bu ülke cemaat ülkesidir ve Çanakkale de şehit olanlar sayesinde sen bu Ülkede doğup, bu imkanları kullanıp bu satırları yazıyorsun. Sayın Ayet düşmanı arkadaş! Dün de Allah'ın ayetini görüp lafını etmiştin.

yanıt4
yanıt21
Demir Acer :

Kuru Muradt:yazdiklarimin arkasindayim keske bu muridciler cemaatciler asiretciler olmasa insanlar yasam seviyesi daha duzgun olurdu, diyorumki egitim sart.

yanıt14
yanıt1
Başka Murat:

Hıı doğru eğitim şart. Mesela senin gibi darwinist materyalist, kimsenin haklarına, yaşantısına saygı duymayan, egoist bencil insanların iyi eğitilmesi gerekiyor çünkü Toplumun belası oldunuz. Sen mesela Darwin cemaati, hurafe cemaati mensubusun. Seni eğitmek mümkün değil

yanıt5
yanıt12
Demir Acer :

kuru muradt:Darwin cemaati, hurafe cemaati ilk defa duyuyorum, baya bir bilgilisin sana benden on puan; ben ne yaziyorum sen ne cevapliyorsun, cemiaatlarinizin icinde bogulun

yanıt15
yanıt4
Metin Yalcin:

Yaa sabır ..

106
6
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

zaten başımıza ne geldiyse hep bu tür savunma yapanlardan geldi..

98
5
yanıtYanıtla
Hayri :

Davacılar şikayetleri geriye alınca zaten ortada somut bir şey kalmıyor 6 aya çıkar

11
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title