Haberler

Adana'da biri otobüs 7 araç kazaya karıştı: 16 yaralı

Güncelleme:

Adana'da otoyolda biri otobüs 7 aracın karıştığı kazada 16 kişi yaralandı. Kaza, Adana Pozantı-Mersin Tarsus TEM otoyolu Damlama mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Otobanda zincirleme trafik kazası meydana geldi. Bir traktör ile 2 kamyon, 2 kamyonet, bir minibüs ve bir otobüsün karıştığı kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İlk bilgilere göre 16 kişinin yaralandığı kazada otobüste sıkışanları ekipler kurtardı. Yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edildi. Kazada traktör hurdaya dönerken, Adana istikameti bir süre trafiğe kapalı kaldı, uzun araç kuyruğu oluştu. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Adana'da biri otobüs 7 araç kazaya karıştı: 16 yaralı

ADANA - Adana'da otoyolda biri otobüs 7 aracın karıştığı kazada 16 kişi yaralandı.

Kaza, Adana Pozantı- Mersin Tarsus TEM otoyolu Damlama mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Otobanda zincirleme trafik kazası meydana geldi. Bir traktör ile 2 kamyon, 2 kamyonet, bir minibüs ve bir otobüsün karıştığı kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İlk bilgilere göre 16 kişinin yaralandığı kazada otobüste sıkışanları ekipler kurtardı. Yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edildi. Kazada traktör hurdaya dönerken, Adana istikameti bir süre trafiğe kapalı kaldı, uzun araç kuyruğu oluştu.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İtfaiye Pozantı Tarsus Mersin Adana Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title