Haberler

"Acayip Tipler" Merakla Beklenen Üçüncü Bölümüyle Fox'ta!

Güncelleme:

FOX ekranında Salı günlerinin neşesi haline gelen ''ACAYİP TİPLER'', farklı formatı, interaktif eğlencesi ve tüm kahkahasıyla izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

TÜM AİLE EKRAN BAŞINA!

Ünlü sunucu ve oyuncu İlker Ayrık, tüm aileyi ekran başına toplama geleneğini ''ACAYİP TİPLER''le devam ettiriyor.

YENİ TİPLER EFSANE SKEÇLER!

Efsane tipleri, dilinize pelesenk olacak esprileriyle bu haftaki acayip skeçlerde "Conısılar Hamamı", "Sünger Kadri", "Elim Sende", "Zincirlikuyu Reklam Filmi" ve "Nükteden Arif Hoca" yer alacak. "Conısılar Hamamı'nda, hamamda sadece gelinin değil, damadın da bakılacağını göreceğiz. "Sünger Kadri" skecinde, aşktan sarhoş olan kahramanımız Sünger Kadri, trafik çevirmesinde sevdiği kızın baş komiser abisine yakalanacak. "Zincirlikuyu Reklam Filmi'nde ise mezar yeri satan bir firma, satışları arttırmak için mezarlık reklamı yapacak, reklam filminde de milyonların sevgilisi Popstar Baybars'ı oynatacak.

HERKES ''ACAYİP TİP''!

Programı izlemeye gelen her seyirci, salona girdiği andan itibaren kumpanyanın bir parçası oluyor, oynanacak her skecin interaktif bölümünde isteyen her seyirci bu bölüme dahil olarak, şahane bir anıya sahip olabiliyor.

INSTAGRAM'DA ''ACAYİP TİPLER''İTAKİP ET, OYUNA DAHİL OL!

İlker Ayrık ekran başındaki ve salondaki seyirciden @acayiptipler Instagram hesabını takip etmelerini istiyor. Bu sayede seyirci, her an sürpriz görevlere dahil olabiliyor ya da ''Acayip Tip" olabilmek için sahneye ilk adımı atabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zincirlikuyu İlker Ayrık Instagram Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title