Haberler

Telafisi Olmayan Hata! 29 Yıl Boşuna Hapis Yattı

Güncelleme:

ABD'de 1985'te cinayet suçundan cezaevine giden David Mccallum, 29 yıl sonra suçsuz olduğu belirlenince serbest bırakıldı. Kararı duyan Mccallum gözyaşlarını tutamadı.

ABD'de 1985'te bir cinayet nedeniyle cezaevine gönderilen David Mccallum'un, 29 yıl sonra suçsuz olduğu karar verilince serbest bırakıldı. Kararı duyan Mccallum gözyaşlarını tutamadı.

KARAR AÇIKLANDIĞINDA MAHKEMEDE ALKIŞLAR KOPTU

David Mccallum,1985'te işlemediği bir cinayet sebebiyle hapis cezası almıştı. Tutuklandığı zaman suçsuz olduğunu söylese de kurtulamadı. Ancak adalet 29 yıl sonra geldi. Brooklyn Yüksek Mahkemesi, Mccallum'un suçsuz olduğuna hükmetti ve hakkındaki suçlamaları düşürdü.

"BOŞUNA GEÇEN 29 YIL GERİDE KALDI"

Karar açıklandığında ise mahkeme salonunda alkışlar koptu ve David Mccallum gözyaşlarını tutamadı. David Mccallum, salondan çıkar çıkmaz da ailesi ve yakınlarıyla kucaklaştı. Mccallum, 'Boşuna geçen 29 yıl geride kaldı.' dedi.

SORUŞTURMAYI YÜRÜTEN DEDEKTİF HAYATTA DEĞİL

David Mccallum'un 1985'te yanlış bir kararla tutuklanmasıyla ilgili polisten bir açıklama yok. O yıllarda soruşturmayı yürüten dedektifse artık hayatta değil.






Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500

Yorumlar (44)

chilo:

dikkat edin amerikada yanlıslıkla tutuklananların hepsi zenci. dünyada ölenlerin hepsi müslüman. adaletin batsın amerika. özlüyoruz seni osmanlı. . .

59
5
yanıtYanıtla
KÖLNLÜ:

ELIMDE DEGIL KÜFÜR ETMEMEK 29 YIL l!!!!!!!

48
1
yanıtYanıtla
bi düşünce:

hey gidi dünya bide bizim adaletimizi beğenmezler. alın size medeni diye ağzınızdan düşürmediğiniz amerika ve adaleti. . .

20
7
yanıtYanıtla
ayşe:

devlet bu adama iyi bir iş vermeli

22
0
yanıtYanıtla
izzet KIRMIZI:

geciken adalet, adalet değildir.

21
1
yanıtYanıtla
ANTI_TÜRKMANTIK:

Simdi Devlet Sana 29 yil baktik misafir ettik diye okkali bir Fatura cikarmali :-))))))Senmisin bosu bosuna 30 yil yatan ;)

19
1
yanıtYanıtla
öiğ:

elinde kılıçla terazi tutan o karının ben var ya. . . .

18
0
yanıtYanıtla
buldan bulanıkk:

buda tayyip erdoganın işi der kemal müdür hahaha

6
11
yanıtYanıtla
seyit yildiz:

iyiki idam etmemisler bunada sevinsin

13
3
yanıtYanıtla
TANRI AMERİKAYI KORUSUN:

Dostum vuruldum. Beyaz bir ışık görüyorum, lanet olsun dostum ışık bile beyaz.

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title