Haberler

ABD'de 15 yaşındaki kıza tıbbi yardımda bulunan senatörü kelepçeleyerek götürdüler: Bu olanlar saçmalık

Güncelleme:

ABD'de Cumhuriyetçi Temsilciler Meclisi üyesi, eski Beyaz Saray Doktoru Ronny Jackson'un geçen ay "rodeo şovu"nda rahatsızlanan bir kıza tıbbi yardımda bulunmaya çalışırken polis tarafından yere yatırılarak kelepçelendiği görüntü yayınlandı. Görüntülerde Jackson'un, "Yarın valiyi arayarak bu durumu anlatacağım çünkü tüm bu olanlar saçmalık." dediği duyuldu.

ABD'de eski Beyaz Saray doktoru, Cumhuriyetçi Temsilciler Meclisi üyesi onny Jackson'un geçen ay "rodeo şovu"nda rahatsızlanan bir kıza tıbbi yardımda bulunmaya çalışırken polis tarafından yere yatırılarak kelepçelendiği anlara ilişkin görüntüler yayınlandı.

GÖZALTINA ALINMA ANLARI YAYINLANDI

ABD'de Cumhuriyetçi Temsilciler Meclisi üyesi Doktor Ronny Jackson geçen ay "rodeo şovu"nda rahatsızlanan 15 yaşındaki bir kıza tıbbi yardımda bulunmaya çalışırken, polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Polis ekipleri o anların görüntülerini paylaştı.

"BU OLANLAR SAÇMALIK"

Söz konusu videoda, eski Beyaz Saray doktoru Jackson'ın polis tarafından yere yatırılarak kelepçelendiği anlar yer aldı. Görüntüde Jackson'ın, "Yarın valiyi arayarak bu durumu anlatacağım çünkü tüm bu olanlar saçmalık." dediği duyuldu.

POLİSLERİN CEZALANDIRILMASINI İSTEDİ

Carson Bölge Şerifi Tam Terry, olaydan sonra Jackson'la telefonda konuştuğunu ve onun kendisini kelepçeleyen polislerin cezalandırılması talebinde bulunduğunu ifade etti. Sözcüsü Kate Lair ise Jackson'ın tıbbi müdahalede bulunmasının engellendiğini dile getirdi. Lair ayrıca Jackson'un, "Bir acil servis doktoru olarak tıbbi bir acil duruma müdahale ettiği için özür dilemeyeceğini" belirterek, yerel yetkilileri "duruma müdahale etmemekle" suçladı.

Kaynak: AA / Güncel

Beyaz Saray Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title