Haberler

ABD Başkan Adayı Paul: Kürdistan İçin Türkiye'den Toprak Alınacak

Güncelleme:

ABD'nin 2016 yılı Başkan adaylarından Senatör Rand Paul, "Ben Kürdistan için yeni sınırlar çizeceğim. Bunun için Türkiye'den de toprak alınması gerekecek." dedi.

Amerika'nın 2016 yılı Başkanlık seçimleri için adaylardan biri olan Senatör Rand Paul, Kürtlerin kendi devletlerini kurma imkanının tanınması gerektiğini belirterek, "Ben Kürdistan için yeni sınırlar çizeceğim ve onlara yeni bir ülkenin sözünü veriyorum" dedi.

AMERİKA'NIN VERDİĞİ DESTEK YETERLİ DEĞİL

Breitbart News'e konuşan Cumhuriyetçi Parti Üyesi Rand Paul, Amerika'nın bugüne kadar verdiği desteğin yeterli olmadığını, Kürtlerin IŞİD karşısında daha fazla silahlandırılmaları gerektiğini söyledi.

"SİLAHLAR DİREK OLARAK KÜRTLER'E ULAŞTIRILMALI"

"Kürtler'in en iyi savaşçılar olduğunu" ifade eden Paul, "Kürtler için gönderilen silahlar önce Bağdat'a ulaşıyor, burada hortumlandıktan sonra geri kalanlar Kürtler'e ulaşabiliyor ki bu da ihtiyaç duydukları şey değil. Silahlar direk olarak Kürtler'e ulaştırılmalı" diye konuştu.

"KÜRDİSTAN İÇİN YENİ SINIRLAR ÇİZECEĞİM"

Kürtlere kendi devletlerini kurma imkanının da tanınması gerektiğinin altını çizen Senatör Rand Paul, şunları belirtti:

"Kürtler'e, radikal cihatçılara karşı savunmak için kendi ülkelerinin verilmesi gerekiyor. Ancak ben bir adım daha ileri gideceğim. Ben Kürdistan için yeni sınırlar çizeceğim ve onlara yeni bir ülkenin sözünü veriyorum.

İnanıyorum ki eğer onlara kendi ülkelerini vaat edersek onlar ölümüne savaşırlar. Bunu söylemek elbette gerçekleştirmekten daha kolaydır. Çünkü yeni bir ülkenin sınırlarını çizmek için Türkiye, Irak ve Suriye'den toprak alınması gerekecek."

Kaynak: Rudaw

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Rand Paul Türkiye Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (1172)

siyahi dostuMobil-ANDROID:

biz de abd deki zulüm goren siyahilere devlet kurmak istiyoruz ve abd den onlar icin toprak almamiz gerekiyor...

291
134
yanıtYanıtla
BayburtMobil-IOS:

Bu topraklar ne sömürge devletlerine benzer ne de orta doğuya! G.tün yiyosa gir! Girde dünya siyasi haritası şekil alsın, gir de ülkende ay yıldızlı bayrak dalgalansın.

207
122
yanıtYanıtla
Serokm@m.m:

Arkadsim cok salliyorsun kendi kendine övunmek kolay Amerika dünyanin jandarmakigini yapiyor Koc Orta dogu komple adamlar sinirlari ciziyor o öyle konusuyorsa bildigi birsey var adam manyak degil salasin Amerika dedigi Sey yapar bunu hepiz biliyoruz kabulenmesekte maalesef

yanıt0
yanıt0
işler çok değişti teknoloji çıktı mertli:

harbi yapar mıyız la bi an inanasım geldi ama sonra bastım kahkahayı :)) teknolojik savaşta her türlü bafileniriz ama mertçe erkekçe çarpışma olsa biz her türlü alırız

yanıt0
yanıt0
çerkezm@m.m:

Aç tavuk kendini buğday ambarinda zannedermis Hayal görme yavrum o güvendiğiniz ordunun ipi onlarda

yanıt0
yanıt0
CihanMobil-ANDROID:

Tartışılacak birşey yok. Milli Görüş 12 yıldır haykırıyor. AKP+CHP+MHP danışıklı dövüş içinde olacak ve uzun yıllar bu üçlü Türkiyeyi yönetecek ve Lozana varmadan (Yeraltı zenginliklerini çıkarma, işleme, kullanma, satma hakkı) Doğu PKK verilecek. son hedefte ise Büyük İsrail (Kutsal bölgeleri, mutlak Yahudi hedefi) var. Başkanlık/Eyalet/Özerklik veya adı her ne olursa olsun, hedef ve olacak olan bu görünüyor. Uzun konular ama özetle: Gömlek gitti, Don gitti, KRAL ÇIPLAK, KRAL ÇIPLAK, KRAL ÇIPLAK. Türkiyeye işlerine gelmedikçe ÇİVİ DAHİ ÇAKTIRMAYACAKLAR... BEN UYANDIM AMA HALA MAALESEF KÖR AKKOYUN ÇOK.

138
84
yanıtYanıtla
GURBETCi:

MERAK ETME BAY CONiKON TOPRAGIN ÜSTÜNÜ BATIRISINIZ SiZE TOPRAGIN ALTINI AYIRDIK BEKLERiZ ECELiNE SUSAYANIDA BU TOPRAKLARA GÖZDiKENLERi GÖMERERiZ

162
54
yanıtYanıtla
MEZARCI:

DESENE BANA COOK IS CIKACAK GURBETCI KARDES

yanıt0
yanıt0
hakanm@m.m:

Ulan hot deseler sen topragin altina girersin kendini bir sey sanma kendini bir sey sananlar var toprak altinda

yanıt0
yanıt0
KadirMobil-ANDROID:

Amerika bu yapar mi yapar

122
92
yanıtYanıtla
Tüm 1172 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title