Haberler

97 milyonluk mirası yalanlayan Süreyya Yalçın Bodrum'da ortaya çıktı

Güncelleme:

97 milyonluk mirası yalanlayan Süreyya Yalçın Bodrum'da ortaya çıktı

MUĞLA - Babası Faruk Yalçın'dan 97 milyon dolar miras kaldığı haberlerini yaylayan sosyetik güzel Süreyya Yalçın, eşiyle birlikte tatilini geçirdiği Bodrum'da objektiflere yakalandı.

2016'dan bu yana Amerika-Miami'de eşi Ozan Baran ile yaşayan Süreyya Yalçın'ın babasından kalan mirası almak için Türkiye'ye geldiği iddia edilmişti. Yalçın, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak iddiaların asılsız olduğunu açıklamıştı. Yalçın, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti; "Bugün bir kısım basın yayın organlarında 97 milyon dolar miras almak üzere imza işleri için İstanbul'a geldiğim, imza işleri bittikten sonra da Bodrum'a geçtiğim haberleri yer almıştır. İmza işleri için İstanbul'a geldiğim ve 97 milyon dolar para aldığım haberi tümüyle gerçek dışıdır. Henüz sonuçlanmış bir miras davam da olmayıp halen yargılaması devam etmektedir. Kamuoyunun da bildiği üzere evlendiğimden beri eşim Ozan Baran ile Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşamaktayım. 28 Haziran'da ülkeme giriş yaparak tatil için Bodrum'a geçtim. Hakkımda asılsız ve gerçek dışı sansasyonel haber yapma hevesinde olan kişileri kınadığımı ve bu haberleri tümüyle yalanladığımı kamuoyunun bilgisine sunarım"

97 milyonluk mirası almak üzere Türkiye'ye geldiği iddia edilen ve daha sonra ortalarda gözükmeyen Süreyya Yalçın, eşi Ozan Baran ile birlikte tatili geçirdiği Bodrum'a ortaya çıktı. Göltürkbükü'nde bulunan Levo Beach'den çıkarken İHA muhabiri tarafından görüntülenen Süreyya Yalçın, sessizliğini korudu. Yalçın'ın giydiği sıra dışı mayosu ise dikkatlerden kaçmadı.

Süreyya Yalçın kimdir?

Öte yandan babası sayesinde Türkiye ve dünyanın en zenginleri arasında yer alan Süreyya Yalçın, aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkanı Aziz Yıldırım'ın da kuzenidir. Aslen Diyarbakır Ergani'li olan isim servetiyle Forbes listesine de girmeyi başarmıştır.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süreyya Yalçın Faruk Yalçın Ozan Baran Bodrum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title