Haberler

Küçük kıza cinsel içerikli video gönderen sapık, "Şikayet edeceğim" diyen annesine de göndermiş

Güncelleme:

Yalova'da, 9 yaşındaki kız çocuğu sosyal paylaşım sitesi üzerinden kendisine cinsel içerikli videolar gönderen sapığı annesine şikayet etti. Anne, sapığa ulaşıp suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Utanmaz adam görüntüleri bu kez de anneye gönderdi.

Yalova'da, T.Ö. (9) adlı kız çocuğuna sosyal paylaşım sitesi üzerinden cinsel içerikli videolar gönderen Turan Öztürk (46), gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen Öztürk, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KÜÇÜK KIZA UYGUNSUZ VİDEOLAR GÖNDERDİ

Yalova'da yaşayan Turan Öztürk, T.Ö. adlı kız çocuğuna, sosyal paylaşım sitesinden arkadaşlık isteği yolladı. T.Ö., arkadaşlık isteğini kabul ettiği Öztürk ile internetten sohbet etmeye başladı. Bir süre sonra T.Ö.'ye cinsel içerikli yazılar yazmaya başlayan Öztürk, kendisine ait uygunsuz videolar da gönderdi.

KÜÇÜK KIZ DURUMU ANNESİNE ANLATTI

T.Ö., durumu annesi S.Ö. ve babası Ö.Ö.'ye anlattı. Anne S.Ö., Öztürk'e sosyal paylaşım sitesinden ulaşıp, hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

AYNI GÖRÜNTÜLERİ KÜÇÜK KIZIN ANNESİNE GÖNDERDİ

Öztürk, bu kez de cinsel içerikli görüntüleri S.Ö.'ye gönderdi. Bunun üzerine aile, polise giderek, Öztürk'ten şikayetçi oldu. Polis ekiplerinin çalışması sonucu Turan Öztürk, Çınarcık ilçesindeki evinde gece saatlerinde yakalanıp, gözaltına alındı.

TUTUKLANDI

Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Öztürk, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Turan Öztürk'ün, daha önce 'cinsel istismar' suçundan poliste kaydının bulunduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turan Öztürk Yalova Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (78)

Adınızı Yazın:

9 yaşındaki çocuğun internet sitesinde ne işi var ne biçim anne bu

87
11
yanıtYanıtla
gercek:

senin ne işin var

yanıt9
yanıt23
......:

kınama bence

yanıt21
yanıt7
nhtg:

hayvanlara benziyor baksana tipe hayvanlar kusura bakmayın

66
1
yanıtYanıtla
Ceylan:

Önemli değil

yanıt16
yanıt2
KURBAĞA:

Canın sağolsun

yanıt6
yanıt2
Geyik:

Bu hiç hoş olmadı.

yanıt8
yanıt6
GERCEK:

eskiden bazı şahıslar ortadan kaybolurdu bunlar icin bir ekip olmalı bir yerde bu pislik zihniyeti yok etmeli

33
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

NEFES ALMASIN BÖYLELERİ

24
0
yanıtYanıtla
Fatih:

Bu adamı bir yerinden şey etmeli. . .

24
0
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title