Haberler

9. Refik Gür Sokak Basketbolu Turnuvası Start Aldı

Güncelleme:

Uluslar arası Kültür Sanat Festivali kapsamında organize edilen 9. Refik Gür Sokak Basketbol Turnuvası start aldı.

Eswed Mobilya, No Name, Sapmaz Kereste, Gündoğdu Mobilya, Decocoolor, Potanın Yıldızları, Club Men, Potanın Perileri, 3 Kavanoz Bal, Bakgitspor, V. Secret, Umut Coll, Muhasipler, Taşikardi, Uyanlar Gümrük, Slayt Turizm, Sky Wings, B.Baykuşlar, 5'te 5, Selenay Tıp Merkezi, Sena Çay Bahçesi, Derepen, Ali Başaran, Oral Gür, Mmc Telekom, Yıldızgençlik, On ve on, Yeşilova Süt ürünleri, Victorias Secret, Sedir Cafe, Çarşıspor, Magic Team olmak üzere toplamda 35 takımın katıldığı turnuvanın startı, Eswed Mobilya ile No Name takımlarının maçı ile başladı.

9. Refik Gür Sokak Basketbol Turnuvası kapsamında; Minik Erkekler, Büyük Erkekler, Küçük Kızlar, Yıldız Erkekler ve Genç Erkekler olmak üzere 5 kategoride yarışacak olan takımlar, final müsabakasını ise 13 Temmuzda gerçekleştirecek.

14 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00'de gerçekleştirilecek kupa töreninin ardından, Türkiye'nin ve İnegöl'ün yakından tanıdığı Karizma Basket Show sahne alarak turnuvaya renk katacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Başaran Gündoğdu Yeşilova Mmc Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title