Haberler

80'lik Dedenin 58 Yıldır Bitmeyen Aşkı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 58 yıldır evli olan çiftin birbirlerine olan aşkı bitmek tükenmek bilmiyor.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 58 yıldır evli olan çiftin birbirlerine olan aşkı bitmek tükenmek bilmiyor. 79 yaşındaki İsmail Tunus birçok rahatsızlığı bulunan eşine 14 Şubat Sevgililer Günü'nde çiçek hediye etti.

Kdz. Ereğli ilçesinde yaşayan 79 yaşındaki İsmail Tunus ile eşi 78 yaşındaki Yüksel Tunus'un 58 yıllık aşkları ilerleyen yaşlarına rağmen bitmek tükenmek bilmiyor. 58 yıldır evli olduklarını belirten İsmail Tuna bitmeyen aşkın sırrını muhabbet, birbirlerine olan sevgi ve saygılarından devam ettiğini söyledi. Eşine 58 yıldır her sevgililer gününde çiçek alan çiçek alan İsmail Tunus eşini bu yılda sevindirdi.

58 yıldır evli olduklarını ve eşinin her yıl sevgililer gününde kendisine çiçek alıp sevgililer gününü kutladığını dile getiren Yüksel Tunus, birçok hastalığı bulunduğunu ve eşinin kendisine baktığını söyledi.

Çiçekçiden aldığı gülü birçok hastalığı bulunduğu için evden dışarı çıkamayan eşine getiren İsmail Tunus, uzun yıllar denizcilik yaptığı içinin kendisini çok beklediğini, şimdide eşine baktığını söyledi. 2 çocukları ve 6 torunları olduğunu dile getiren İsmail Tuna 58 yıllık evliliklerinin sırrını ise muhabbet, sevgi ve saygı olarak açıkladı. Görücü usulü ile evlendiğini ve nikah masasında sağlıkta ve hastalıkta birlikte olmaya söz verdiğini anlatan Tuna, "58 yıldır eşime hep çiçek getiririm. Önceden cahil zamanımızda eve hep çiçekle gelirdim. Şimdi çiçek işi bitti. Şimdi sadık olarak evin yolunu anca bulduk. Cümle aleme kutlu olsun. Herkese mutlu yıllar, uzun ömürler, esenlikler temenni ederim. Birbirimize sevgi ve saygıda kusur etmeyiz. Her evde ufak tefek kusurlar oluyor ama 5 dakika geçmeden mahkeme beraat, barışıyoruz hemen. 58 yıldır eşimi halen seviyorum. Hastalıkta, sağlık öyle imza verdik zamanında. Sınırlı sorumlu bu işi yürüteceğiz. Bu sadece nikahta kalmadı, mezara kadar devam edecek. Ama kim önce gider Allah bilir" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Tuna Zonguldak Tunus Politika Güncel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Bakmadan Geçme

BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı?
Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title