Haberler

3 Komandonun Hayatını Kaybettiği Kazanın Kamera Görüntüsü Çıktı

Güncelleme:

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı Komando Bölüğünde görevli Jandarma Onbaşıları Enes Sertkaya, İsmail Doğan ve Emre Tarlacı yaşamını yitirdiği kazanın kamera görüntüsü ortaya çıktı.

Kastamonu-İnebolu karayolu Duruçay köyü mevkisinde otomobille kamyonun çarpışması sonrası otomobil içerisinde bulunan Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı Komando Bölüğünde görevli Jandarma Onbaşıları Enes Sertkaya, İsmail Doğan ve Emre Tarlacı yaşamını yitirmişti.

KAMERA OLAN BİTENİ KAYBETTİ

Kaza anı ise bir araç kamerasıyla bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Yolda seyir halinde olan başka bir aracın kamerasına yansıyan görüntüde Emre Tarlacı yönetimindeki otomobilin kontrolden çıktığı ve kamyona arkadan çarptığı görülüyor. Kazada kamyonun takla attığı, otomobilin ise takla atarak şarampole uçtuğu görülüyor.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Azdavay ilçesinden Kastamonu'ya döndükleri sırada Emre Tarlacı idaresindeki 41 VK 580 plakalı otomobil, aynı yönde seyreden Hamdi Yılmazoğlu (41) yönetimindeki 37 DH 677 plakalı kamyonla Kastamonu-İnebolu karayolu Duruçay köyü mevkisinde çarpışmıştı. Kazada otomobilde bulunan Jandarma Uzman Onbaşıları Emre Tarlacı, İsmail Doğan ve Enes Sertkaya olay yerinde hayatını kaybetmiş, aynı araçta bulunan Jandarma Uzman Onbaşı Ecmain Burak Çelikoğlu (23) ile kamyon sürücüsü Hamdi Yılmazoğlu ise yaralanmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Doğan Afyon 3. Sayfa Güncel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor?
Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

500

Yorumlar (57)

Allah Akillar versin:

Üc Trafik canavari ölmüs neye üzülecem . Iyiki kamyon söförüne birsey olmamis

49
49
yanıtYanıtla
Serkan:

Arabayı üç kişimi sürüyormuş

yanıt18
yanıt4
artvinli:

ulan allah rahmet etsin dersin olur biter bu gerizekalının yorumunu beğenenlere ne dersiniz şimdi

yanıt0
yanıt0
Erdal Atalay:

Bu ne hız ya ,

81
0
yanıtYanıtla
Hamza:

Hız değil terbiyesizlik asker oluşumları üzücü Allah yakınlarına sabır versin.

62
6
yanıtYanıtla
Halilim:

Her şey ortada. Bu kadar hızla arabayı savuruyor ve kamyona arkadan çarpıyor. Aşırı hız ve hazin son...

47
0
yanıtYanıtla
Selim:

Kamyonla çarpıştı değil kamyona çarptı olacak malesef aşırı hız başka bir şey değil hayatını kaybedenlere ALLAH rahmet eylesin ‘aşırı hız tutkunlarına ibret olsun’

42
0
yanıtYanıtla
misafir:

türkiyede insanlar araba sürmeyi ögreninceye kadar otoyollarda 80km devlet karayollarinda 50km sehir iclerinde 30 km sürat tehdidi konmali, uymayanlarin ehliyetlerine ve araclarina el konulmali, cogunlukla sucsuz hatasiz olanlar trafik kazalarinda can veriyor. askerlerimie allah rahmet etsin

30
2
yanıtYanıtla
Ela:

Cok dogru bir tehsis

yanıt13
yanıt0
Cevap:

Araç kullanmadığın belli 30 la 50 ile gitmek o yolda kağnı ile gitmek gibidir. Video da kullanılan aracın hızı en az 100km/s 110 ya da 120 ile gidiyordu hızlı olmasa kaza olmazdı yolu bomboş gören kanı deli akan gençler kaza yapmış. Kendi etti kendi buldu.

yanıt0
yanıt0
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title