Haberler

2013 Mtv Film Ödülleri'nde Muhteşem Ön Şov

Güncelleme:

Ön şov sunucuları Josh Horowitz, Karlie Kloss, Vinny Guadagnino ve Christina Garibaldi, fanları canlı olarak kırmızı halıyla buluşturacak.

'Summer Blockbuster' sezonunun başlangıcı olan MTV Film Ödülleri'nin sunuculuğunu, MTV News'tan Josh Horowitz, "House of Styles"dan Karlie Kloss, Vinny Guadagnino ve Christina Garibaldi üstleniyor. Ön şovun sunucuları ise fanları kırmızı halının en çarpıcı görüntüleriyle canlı olarak buluşturacak ve beğenilen ünlü isimlerle röportajlar gerçekleştirecekler. Ön şovun hemen ardından MTV 2013 Film Ödül töreni, California Culver City'de bulunan Sony Pictures Stüdyoları'ndan canlı olarak yayınlanacak. Törenin sunuculuğunu ise dönemin yükselen yıldızı Rebel Wilson üstleniyor.

MTV 2013 Film Ödülleri sunucusu Rebel Wilson'a, "MTV Comedic Genius" ödülü sahibi ve bu yıl Zach Galifianalikis ile "The Campaign" filmindeki performanslarıyla "Ekrandaki En İyi İkili" ödülüne aday olan Will Ferrell ve "Trailblazer Ödülü" sahibi ve bu yıl "The Perks of Being a Wallflower" filmindeki muhteşem performansıyla, "En iyi Kadın Oyuncu", "En İyi Öpücük" ve "En İyi Müzikal An" ödüllerine aday olan Emma Watson eşlik edecek.

MTV 2013 Film Ödülleri'nde, Pitch Perfect yıldızları Skylar Astin, Anna Camp, Esther Dean, Adam Devine, Alexis Knapp, Hana Mae Lee, Ben Platt, Brittany Snow ve sunucu Rebel Wilson özel bir müzik performansı için yeniden birleşecek. Macklemore & Ryan Lewis yeni singleları "Can't Hold Us"ı seslendirecek ve Selena Gomez yeni single çalışması "Come & Get It"in ilk TV peformansını sergileyecek. Performansların ardından fanlar görüntüleri MovieAwards.MTV.com ve Artists.MTV adreslerinden izleyebilecekler.

Steve Carell, Melissa McCarthy, Zac Efron, Kerry Washington, Seth Rogen, Danny McBride, Amanda Seyfried, Chris Rock, Adam Sandler, Chris Pine, Zoe Saldana ve Zachary Quinto törenin diğer sunucuları arasında yer alıyor. "Hunger Games" filminin yıldızı Liam Hemsworth ise uzun zamandır beklenen ve ilk kez gösterilecek olan, Hunger Games'in devam filmi"The Hunger Games: Catching Fire"ın fragmanını sunacak.

Takipçiler 13 Nisan'dan itibaren, movieawards.mtv.com internet sitesinden oylamaya katılabilecek. "Yılın Filmi" kategorisi için oylama, daha önceki yıllarda da olduğu gibi, 22. MTV Film Ödülleri boyunca devam edecek.

MTV 2013 Film Ödülleri'nin resmi internet sitesi olan MovieAwards.MTV.com üzerinden takipçiler oy vermenin yanı sıra, tören hakkında en güncel bilgilere ve geçen yılın en önemli anlarının görüntülendiği videoları izleyebilecek; 2012 ödül listesine ve kırmızı halı trendlerine ulaşabilecekler.

2013 MTV Film Ödülleri, tüm MTV iletişim ağlarıyla birlikte, 60'tan fazla kanal ile yarım milyar kişiye ulaşacak. Ayrıca program, MTV'nin dünya çapında 200'ün üzerinde dijital medya platform üzerinden interaktif kullanıcılara da ulaşacak.

Dave Sirulnick ve Ryan Kroft "2013 MTV Film Ödülleri" Ön Şov'un yapımcılığını üstlendi. Jonathan Mussman MTV'den Sorumlu Yönetici; Vanessa White Wolf ise Süpervisor Yapımcı olarak görevlendirildi.

MTV 2013 Film Ödülleri'nin yapımcılığını Jesse Ignjatovic/Den of Thieves üstleniyor. Garrett English Yapımcı ve MTV'den Sorumlu Yöneticiliği; Amy Doyle Müzik ve Ünlü Yetenekler'den Sorumlu Yönetiliğini; Wendy Plaut Ortak Yapımcı ve Ünlü Yeteneklerden Sorumlu Yöneticiliğini; Lee Lodge ise Ortak Yapımcılığını üstleniyor.

MTV 2013 Film Ödülleri resmi sponsorları ise; Chevrolet®, HTC®, DR PEPPER®, Revlon®, Taco Bell® ve Unilever.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sony Pictures Rebel Wilson Blockbuster California Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title