Haberler

2 Yaşındaki Oğluyla IŞİD'e Katılan Kadın, Kocasına Mesaj Yolladı

Güncelleme:

Karaman'da 2 yaşındaki oğlu ile birlikte IŞİD'e katıldığı iddia edilen Hülya Tuba Bozkurt, eşine yolladığı mesajda, "Bari kapalı fotoğraflarımı verseydin." dedi.

Karaman'da 2 yaşındaki oğlu Yiğit Alp ile birlikte terör örgütü IŞİD'e katıldığı iddia edilen 26 yaşındaki Hülya Tuba Bozkurt, ayrı yaşadığı 27 yaşındaki eşi Ramazan Bozkurt'a, 'whatsapp' programından mesaj gönderdi. Çocuğun durumunun iyi olduğu belirtilen mesajda Hülya Tuba Bozkurt, eşine, hakkında haber yaptırdığı için de tepki gösterdi. Bozkurt mesajında, yayınlanan haberlerde açık giyimli fotoğraflarının olmasına kızarak, "Açık resim, barı kapalı olsaydı." dedi.

7 YIL ÖNCE EVLENDİLER

Karaman'da şu an bir kız öğrenci yurdunda aşçı olarak çalışan Ramazan Bozkurt, 7 yıl önce çalışmak için gittiği Muğla Dalaman'da tanıştığı Hülya Tuba Bozkurt ile evlendi. Karaman'a dönen çiftin bu evliliğinden 2 erkek çocuğu oldu. Bozkurt çifti yaklaşık 1 yıl önce tekrar Dalaman'da yaşama kararı aldı. Ancak Ramazan Bozkurt, iş bulamadığı için Karaman'a geri döndü. Eşi ve 2 çocuğunu da Dalaman'a yaşayan kayınvalidesinin yanına bıraktı. Ramazan Bozkurt, bir süre sonra büyük oğlu Mehmet Emin'i, Karaman'a getirdi.

Dalaman'da havalimanında bir dönem güvenlik görevlisi olarak çalışan eşi Hülya Tuba Bozkurt'un, islami örgütlerden bahsetmesi ve yakın ilgi duyması üzerine çift ayrı yaşamaya başladı.

BAŞBAKAN'DAN YARDIM İSTEDİ

Ramazan Bozkurt, yaklaşık 8 aydır ayrı yaşadığı eşi Hülya Tuba Bozkurt'un, yaklaşık 1 hafta önce 2 yaşındaki oğlu Yiğit Alp'i de yanına alıp terör örgütü IŞİD'e katıldığını belirterek, sesini duyurmak ve oğluna kavuşmak için Başbakan'dan yardım istedi. Bu durumun gazetelerde yer alması üzerine şu an Suriye'nin Rakka kentinde olan Hülya Tuba Bozkurt, eşi Ramazan Bozkurt'a cep telefonundan, 'Whatsapp' programı üzerinden mesaj gönderdi.



"FOTOĞRAFLAR KAPALI OLSAYDI"

Mesajında, hakkında haber yaptırdığı için eşine tepki gösteren Bozkurt, çocuğun durumunun iyi olduğunu ayrıca yayınlanan haberlerde açık giyimli fotoğraflarının olmasına kızarak, "Açık resim, barı kapalı olsaydı!" dedi.

"KENDİ FACEBOOK HESABINDAN PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAFLAR"

Bu mesajı alan Ramazan Bozkurt da, "Ben özellikle çocuğuma kavuşmak istiyorum. Sesimi duyurmak istedim. Eşim şu an peçe ve siyah çarşaf giymiş. Bu fotoğrafları da kayınvalideme göndermiş. Ben de bu fotoğraflarla birlikte eşimin daha önce kendi Facebook hesabından da yayınladığı fotoğrafları basınla paylaştım. Benim tek amacım çocuğuma kavuşmak." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bozkurt Yiğit Alp Dalaman Karaman Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (312)

cumhuriyetci:

Ya Cumhuriyet ya hilafet, biz cumhuriyet diyoruz, tek care chp

66
54
yanıtYanıtla
sevgi:

iside Kurban olun salaklar

22
96
yanıtYanıtla
sever:

sevgi sende doymuyorsan bazi seylere senide tutan yok bas git

yanıt15
yanıt3
WANLI:

İŞ İTLE İLİŞKİN VARMI BU KELİMEYİ KULANIYORSUN

yanıt15
yanıt4
KÜRT KIZI:

isidi agziniza alirken abdes alin geri zekalilar

16
79
yanıtYanıtla
devrim:

tabi canim nedemek ISID mücahit cihatci kadin cocuk demeden tecavuzeder !!

yanıt19
yanıt4
TURK:

ANKARA SURUC DIYARBAKIR PATLATMALARI PKK ISI OLDUGU KANITLANDI DUYAN DUYMAYANA ANLATSIN PKK NIN ISI BITMISRIR BIZ ZATEN BIKIYORDUK DA ART NIYETLI MANKURTLAR DELIL ISTIYORDU ANKARA PATLAMASINI PKK ISI OLDUGU KANITLANDI EMRI VEREN PKK

48
45
yanıtYanıtla
usta usta:

ısıdın işi değil yani nerden kanıtlandı bir söyle bakalım canlı bombalardan biri ışıdli diğeri yabancı uyruklu biri antepde ışıde baskın düzenlendi bombacıların ordan olduğu söylendi sen kime çalışıyorsun yada istihbratın nerden savcılığa söyletemediklerini size mi söyletiyorlar ulan ayptır bee . .

yanıt3
yanıt1
tarık:

burada kazançlı pkk çıkar kanıta gerek yok

yanıt1
yanıt4
TURK:

ISPATLATATIM SIKI DUR DEMIRTASIN ALAKAM YOK DEDIGI BOMBA PATLATACAK DIYEN SAHIS BIR NUMARAKI PKK LI CIKTI USTELIK DEMIRTAS TANIMAM ETMEM DIYORDU SHSI AKP LI DIYE INKAR EDIYIRDU ADAMIN BOY BIY HDP LILERLE FOTOSU MEVCUT INSAN BIR BAKAR KIMI BOMBA PATKAMASIBA IHTIYACI VAR DER DEVLETIN VE AKP NIN ANKARADA PATLAYAN BOMBAYA ISID SYSU VERMEKTEN KARI YOKSA ADRES BELLI DIR YOK INKAR EDERSEN HWRSEYI EDERSIN

yanıt5
yanıt2
Tüm 312 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title