Haberler

18 Aylık Eymen Bebek, Yardım Bekliyor!

Güncelleme:

Doğuştan kalp hastası olan 18 aylık Eymen bebeğin yaşaması için iki ay içinde ameliyat olması gerekiyor. Aile oğullarının yaşaması için yardımseverlerden destek bekliyor.

Doğuştan kalp ve böbrek hastası 18 aylık Eymen bebeğin yaşaması için iki ay içinde ameliyat olması gerekiyor. Ameliyat için İsviçre’ye gitmesi gereken ailenin 500 bin liraya ihtiyacı var. Minik Eymen’in yaşaması için herkes seferber olsa da şimdiye kadar ameliyat için gereken para toplanamadı. Gözü yaşlı aile minik oğullarının yaşaması için yardımseverlerden destek bekliyor.

AMELİYATA AİLENİN GÜCÜ YETMİYOR

Eymen bebeğin ailesi, yaptıkları araştırmalar sonucunda bu ameliyatı, İsviçre'de yaptırmak istiyor ancak 500.000 TL olan ameliyat masraflarına ailenin gücü yetmiyor.

SOSYAL MEDYADA YARDIM KAMPANYASI

Twitter'da #EymeneHayatVerelim etiketiyle bir yardım kampanyası başlatıldı. Kampanyaya destek vermek isteyenler, Eymen bebeğin hesaplarına bu etiketle sosyal medyadan ulaşabiliyor.

YARDIM İÇİN HESAP NUMARASI

Eymen bebek için aileye destek olmak isteyenler İŞ Bankası’nın Silivri / İstanbul şubesinde Tuba Çakmak Kal, Bülent Kal ve Ömer Çakmak adına açılan 1260- 0831270 hesap numaralı ve TR84 0006 4000 0011 2600 8312 70 iban hesaplarına yardımda bulunabilir.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ömer Çakmak İsviçre Bebek Güncel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title