Haberler

Gümüşhanespor Galibiyet Peşinde

Kulüp başkanı Çimen: "Kartalspor karşısında tek hedefimiz 3 puan"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, hafta sonu sahasında Kartalspor ile karşılaşacak Gümüşhanespor'da, kulüp başkanı İdris Çimen, tek hedeflerinin karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak olduğunu söyledi.

Çimen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında yapacakları Kartalspor karşılaşmasında üç puan hedeflediklerini belirterek, "Galibiyet dışında herhangi bir skor beklemiyorum" dedi.

Kartalspor karşılaşmasına yeni teknik direktörleri Murat Gürkan Zora yönetiminde çıkacaklarını ifade Çimen, "İkinci yarıya çok iyi başladık. Sahamızda ve seyircimiz önünde karşılaşacağımız Kartalspor maçı bizim için olmazsa olmazımız. Maçı kazanmamız gerekiyor. Bu maçı kazandığımız zaman play-off'ta yüzde 100 şansımız oluyor. Takımıma güveniyorum. Yeni bir hoca, yeni bir yüz. Sporcularımızın hepsi bana söz verdi, 'Kartalspor'u yeneceğiz' dediler. Tek hedefimiz üç puan" diye konuştu. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Spor

Gümüşhanespor İdris Çimen Kartalspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title