Haberler

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı İçin Veda Töreni

Gümüşhane’ye 27 Ocak 2014 tarihinde atanan ve geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim’de yapılan kanuni düzenlemenin ardından merkeze alınan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı için Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde veda töreni düzenlendi.

Gümüşhane'ye 27 Ocak 2014 tarihinde atanan ve geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim'de yapılan kanuni düzenlemenin ardından merkeze alınan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı için Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde veda töreni düzenlendi.

Veda töreninde Vali Dr. Yusuf Mayda, İl Emniyet Müdürü Ahmet Can, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, Müdür Yardımcıları Murat Şükrü Baş, Mesut Olgun, Şube Müdürleri, okul ve kurum müdürleri katıldı.

"GÜMÜŞHANE ÇOK ŞANSLI BİR İL"

Törende konuşan Yazıcı, çok kısa bir süre görev yapmasına rağmen Gümüşhane'nin idareci, öğretmen, diğer personel ve veliler bağlamında Gümüşhane'nin çok şanslı bir olduğunu gördüğünü söyledi.

Fiziksel ve donanım açısından Gümüşhane'nin dört dörtlük olduğunu ifade eden Yazıcı, "Bu kısa zaman diliminde yakın ilgi ve desteğini gördüğüm mesai arkadaşlarıma, okul ve kurum müdürlerime, her zaman büyük desteği ile işlerimizi kolaylaştıran değerli valime en kalbi hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum." dedi.

"ÖNEMLİ OLAN GÖREV YAPTIĞIMIZ YERLERDE KALICI İZLER VE ARDIMIZDA GÜZEL BİR HATIRA BIRAKABİLMEKTİR"

Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda ise konuşmasında şunları söyledi: "Malumunuz olduğu üzere hepimiz birer memuruz. Bir yazı ile göreve başlıyor diğer yazı ile görevimizden ayrılıyoruz. Bu tür değişimler hayatımızın gerçeği. Memurluğumuz görev yeri ve nitelik açısından zaman zaman değişebiliyor. Önemli olan görev yaptığımız yerlerde kalıcı izler ve ardımızda güzel bir hatıra bırakabilmektir. Değerli müdürümüzün bu kısa zamanda Gümüşhane'de güzel işlere imza attığını ve kalıcı iz bıraktığına şahidiz. Kendisine bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyorum."

Veda konuşmaları ardından okullar adına Fatih İmam Hatip Lisesi Müdürü Yaşar Gül, Merkez Anaokulu Müdürü Ayşe Sağırkaya ve Milli Eğitim Müdürlüğü personeli adına da Dr. Yusuf Mayda tarafından Murat Yazıcı'ya hediye ve plaket takdimi yapıldı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Murat Yazıcı Yusuf Mayda Gümüşhane Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title